ΠΟΣΕΕΠΕΑ: Να μην τεθεί σε εφαρμογή η τροπολογία για την ζωντανή μετάδοση του μαθήματος, παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔12/05/2020 - 20:18 | Author: Newsroom Ipaidia

«Συμμετοχή ΠΟΣΕΕΠΕΑ στην πανεκπαιδευτική κινητοποίηση της Τετάρτης 13-5-2020 στα Προπύλαια και στάση εργασίας 11.00 έως την λήξη του ωραρίου»

ΠΟΣΣΕΠΕΑ

Το Δ.Σ. της ΠΟΣΕΕΠΕΑ συμπορευόμενο με τις εκπαιδευτικές ομοσπονδίες Δ.Ο.Ε., Ο.Λ.Μ.Ε. και Ο.Ι.Ε.Λ.Ε. καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν στην πανεκπαιδευτική κινητοποίηση της Τετάρτης 13-5-2020 στα Προπύλαια.

 

13 Μαΐου 2020 ώρα 13:00, Προπύλαια

 

Προκηρύσσει στάση εργασίας από τις 11:00 έως την λήξη του ωραρίου

Απαιτούμε:

 

·Την απόσυρση του πολυνομοσχεδίου του Υπουργείου Παιδείας, το οποίο είναι αντιεκπαιδευτικό, πλήττει τη δωρεάν δημόσια εκπαίδευση, τα δικαιώματα μαθητών στη μόρφωση και τις εργασιακές συνθήκες των εκπαιδευτικών.

 

·Να μην τεθεί σε εφαρμογή η (ν)τροπολογία για την ζωντανή μετάδοση του μαθήματος, η οποία παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα ανηλίκων μαθητών και εκπαιδευτικών καθώς και τις αρχές που διέπουν την ίδια την παιδαγωγική διαδικασία.

 

·Να αποσυρθεί η παράνομη Εγκύκλιος του ΥΠΑΙΘ “Λειτουργία των Κέντρων Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης” που αφορά στη διάθεση εκπαιδευτικών-ΕΕΠ σε ΚΕΣΥκαι προσβάλλει δικαιώματα εργαζομένων και εν μέσω κρίσης προσπαθεί να εφαρμόσει κινητικότητα υπαλλήλων (μόνιμων και αναπληρωτών) από τις ΣΜΕΑΕ , ΣΔΕΥ στα Κ.Ε.Σ.Υ. με στόχο να την αναγάγει ως μια πάγια και διαρκή διαδικασία ανακατανομής του προσωπικού.

   • Ακολουθείστε το iPaidia στο Google News

    Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr    • ideascentral

      europalso

    Enter your email address: