Πάτρα Καταγγελία: Χωρίς καθηγητή/τρια Γερμανικών το σχολείο μας

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔10/10/2016 - 22:26 | Author: Newsroom Ipaidia

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 18ου Δημοτικού Σχολείου Πάτρας: Χωρίς καθηγητή/τρια Γερμανικών το σχολείο μας

Με έγγραφό του προς τον Υπουργό Παιδείας ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 18ου Δημοτικού Σχολείου Πάτρας διαμαρτύρεται για τη μη κάλυψη του κενού στη Γερμανική γλώσσα.

Συγκεκριμένα μεταξύ των άλλων στο έγγραφο αναφέρεται πως «… για το σχολικό έτος 2016-17 έχει δηλώσει ένα ολόκληρο τμήμα τα Γερμανικά ως Β΄ Ξένη γλώσσα που επιθυμεί να διδαχθεί. Ωστόσο μέχρι και την 1η Οκτώβρη δεν είχε τοποθετηθεί καθηγητής/τρια να διδάξει στο σχολείο μας..».

Στο έγγραφο επίσης ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 18ου Δημοτικού Σχολείου Πάτρας απαιτεί την άμεση κατάργηση της Υπουργικής Απόφασης που καταργεί από τους μαθητές/τριες το δικαίωμα της ελεύθερης επιλογής Β Ξένης Γλώσσας (Γερμανικά ή Γαλλικά).

ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ
Συνεχίζεται η συλλογή υπογραφών στο avaaz για την άμεση ανάκληση της Υπουργικής Απόφασης που καταργεί το δικαίωμα της ελεύθερης επιλογής Β΄ Ξένης Γλώσσας στην Ε΄ Δημοτικού. Για να ψηφίσετε και εσείς μεταβείτε στο:
https://secure.avaaz.org/el/petition/Ypoyrgo_Paideias_Ereynas_kai_Thriskeymaton_k_Nikolao_Fili_Anakaleste_amesa_tin_Ypoyrgiki_Apofasi_F1265770691D12642016/edit/

Loading...
  • thessalias

    ideascentral

    europalso