Πανελλαδικές 2017: Λήγει αύριο η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής

Πανελλαδικές 2017: Λήγει αύριο η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής

Πίνακας περιεχομένων

Αύριο Παρασκευή 10 Μαρτίου είναι η τελευταία ημέρα για να υποβάλουν οι υποψήφιοι των γενικών λυκείων (ΓΕΛ) και των επαγγελματικών λυκείων (ΕΠΑΛ) αίτηση-δήλωση συμμετοχής στις πανελλαδικές εξετάσεις για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η υποβολή γίνεται είτε από το διαδίκτυο είτε από το λύκειο του κάθε υποψηφίου. Στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας, στον σύνδεσμο «ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ», αναρτώνται τα κατά περίπτωση υποδείγματα της αίτησης-δήλωσης και οι εγκύκλιοι που περιγράφουν πλήρως τη διαδικασία και τα αναλυτικά δικαιολογητικά για κάθε κατηγορία υποψηφίου (ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ, μαθητής ή απόφοιτος). Οι υποψήφιοι παλαιοτέρων ετών που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις θα πρέπει να προσκομίσουν τη βεβαίωση πρόσβασης ή βεβαίωση συμμετοχής στην οποία αναγράφεται ο κωδικός αριθμός υποψηφίου.

Πανελλαδικές 2017: Λήγει αύριο η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής

Αύριο Παρασκευή 10 Μαρτίου είναι η τελευταία ημέρα για να υποβάλουν οι υποψήφιοι των γενικών λυκείων (ΓΕΛ) και των επαγγελματικών λυκείων (ΕΠΑΛ) αίτηση-δήλωση συμμετοχής στις πανελλαδικές εξετάσεις για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Η υποβολή γίνεται είτε από το διαδίκτυο είτε από το λύκειο του κάθε υποψηφίου.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας, στον σύνδεσμο «ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ», αναρτώνται τα κατά περίπτωση υποδείγματα της αίτησης-δήλωσης και οι εγκύκλιοι που περιγράφουν πλήρως τη διαδικασία και τα αναλυτικά δικαιολογητικά για κάθε κατηγορία υποψηφίου (ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ, μαθητής ή απόφοιτος).

Οι υποψήφιοι παλαιοτέρων ετών που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις θα πρέπει να προσκομίσουν τη βεβαίωση πρόσβασης ή βεβαίωση συμμετοχής στην οποία αναγράφεται ο κωδικός αριθμός υποψηφίου.

Ακολουθείστε το iPaidia στο Google News

Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο iPaidia.gr