Παιδικοί Σταθμοί ΟΑΕΔ: Λήγει η προθεσμία για τις εγγραφές

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔25/05/2018 - 11:13 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

: Η υποβολή των για τις και επανεγγραφές βρεφών και νηπίων στους του ΟΑΕΔ για τη σχολική χρονιά 2018-2019, θα συνεχιστούν έως και την Παρασκευή 25-05-2018. Στους Βρεφονηπιακούς Παιδικούς Σταθμούς του ΟΑΕΔ γίνονται δεκτά βρέφη και νήπια από 8 μηνών έως και 4,5 ετών(προνήπια)

Η λειτουργία των Βρεφονηπιακών Παιδικών Σταθμών ξεκινά την 1η Σεπτεμβρίου και λήγει την 31η Ιουλίου του επομένου έτους, από Δευτέρα έως Παρασκευή. Το ωράριο λειτουργίας των Σταθμών είναι από τις 6:45 π.μ έως τις 16:00 μ,μ.

Οι διακόπτουν τη λειτουργία τους, για τις θερινές διακοπές τον μήνα Αύγουστο, για τις διακοπές Χριστουγέννων από 24 Δεκεμβρίου έως και 5 Ιανουαρίου και το Πάσχα από τη Μεγάλη Πέμπτη μέχρι και την Κυριακή του Θωμά, καθώς και κατά τις επίσημες αργίες των Δημοσίων Υπηρεσιών και τις τοπικές εορτές.

Στους , εφαρμόζεται ημερήσιο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης που εξασφαλίζει την αρμονική ψυχοσωματική ανάπτυξη των παιδιών.

Η φιλοξενία των βρεφών- νηπίων είναι δωρεάν.

Οι γονείς – κηδεμόνες των βρεφών-νηπίων για να υποβάλλουν αίτηση, θα πρέπει να απευθύνονται στους κατά τόπους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς τις εργάσιμες ημέρες από την 9.00 π.μ. μέχρι 14.00 μ.μ

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων θα δημιουργηθούν προσωρινοί Πίνακες Αξιολόγησης και Επιλογής για βρέφη από 8 μηνών έως και 17 μηνών, από 18 μηνών έως και 30 μηνών και από 31 μηνών έως την προσχολική ηλικία (προνήπια) Μέσα σε διάστημα πέντε (5) εργάσιμων ημερών οι δικαιούχοι, δύνανται να υποβάλλουν ενστάσεις στους κατά τόπους Βρεφονηπιακούς Παιδικούς Σταθμούς.

Οι τελικοί πίνακες επιλογής θα αναρτηθούν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου.

Τα κριτήρια και την αξιολόγηση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ, στην διεύθυνση www.oaed.gr.

ΟΑΕΔ παιδικές κατασκηνώσεις 2018 – Αποτελέσματα

Loading...
  • europalso   ideascentral