ΟΤΑ: Ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης παρέδωσε laptops στα. Τα laptops παραδόθηκαν σε όλα τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου, με σκοπό να  καλυφθούν οι ανάγκες των εκπαιδευτικών μονάδων.

Την προσπάθεια για τη στήριξη των μαθητών της πόλης, μέσα σε αυτή την πρωτόγνωρη λόγω της πανδημίας περίοδο συνεχίζει ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης, βοηθώντας τους να ξεπεράσουν τις δυσκολίες της σύγχρονης συγκυρίας. Στο πλαίσιο αυτό, η Α΄βαθμια Σχολική Επιτροπή πήρε την πρωτοβουλία και προχώρησε στην προμήθεια 66 Η/Υ (laptops) από δημοτικούς πόρους.

Τα laptops παραδόθηκαν σε όλα τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου, με σκοπό να  καλυφθούν οι ανάγκες των εκπαιδευτικών μονάδων, προκειμένου να υπάρξει η δυνατότητα να δημιουργηθεί η «ηλεκτρονική τάξη». Όλος ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός έχει παραδοθεί στις σχολικές μονάδες, έτσι ώστε η εκπαιδευτική κοινότητα να είναι σε θέση να ανταπεξέρθει στις απαιτήσεις της διαδικτυακής εκπαίδευσης.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Η προσπάθειά μας είναι να δημιουργήσουμε τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους μαθητές, που αποτελούν τη νέα γενιά του Δήμου μας. Γι’ αυτό τον λόγο αξιοποιούμε κάθε δυνατότητα.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή και στον Πρόεδρο της κ. Γιώργο Τσόλα που έχει φροντίσει να βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση οι σχολικές μονάδες, αλλά και για αυτή την πρωτοβουλία που είναι ένα μεγάλο βήμα προς την τάξη του μέλλοντος, την ηλεκτρονική τάξη. Συνεχίζουμε την προσπάθεια με τη νέα γενιά του Δήμου μας πρωταγωνίστρια».