«Να εγκριθούν όλα τα τμήματα στις Ομάδες Προσανατολισμού των ΓΕΛ»

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔22/10/2019 - 11:26 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

NA EΓΚΡΙΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΓΕΛ  – ΝΕΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΡΙΤΗ 22/10,1.30 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ /ΘΡΑΚΗΣ

Ε΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης      

Η κυβέρνηση συνεχίζοντας την πολιτική  των περικοπών και των συγχωνεύσεων, κλείνει ένα ένα τα λεγόμενα ολιγομελή  στις ομάδες προσανατολισμού των ΓΕΛ. Με απίστευτη αναλγησία δύο μήνες μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Τσαλαπατάει τα όνειρα και τις προσπάθειες των μαθητών και αναστατώνει τη ζωή σχολείων, μαθητών, γονιών και εκπαιδευτικών. Προχωρεί στην απομάκρυνση και μετακίνηση  καθηγητών από τα συγκεκριμένα σχολεία, για να επικαλεστεί στη συνέχεια έλλειψη προσωπικού για τη μη λειτουργία τους.

ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ! Τη Δευτέρα 21/10  μαθητές,γονείς και εκπαιδευτικοί έκαναν  δυναμική παρέμβαση στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης  με κατάληψη, κλείσιμο της Λεωφόρου Γεωργικής  Σχολής και πορεία. Ο Περιφερειακός Διευθυντής, παρότι γνώριζε εδώ και μέρες, απουσίαζε επιδεικτικά,  ενώ  παραβρίσκονταν με προκλητικό τρόπο Δυνάμεις της Αστυνομίας και των ΜΑΤ.

Καλούμε  σε νέα συγκεντρωση διαμαρτυρίας την Τρίτη 22/10 στη 1.30' στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης  καθηγητές,γονείς και μαθητές, για να απαιτήσουμε  να εγκριθούν τώρα  όλα τα τμήματα στις ομάδες προσανατολισμού και να λειτουργήσουν με το απαραίτητο πρποσωπικό.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ  Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ.  ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ  ΤΑ ΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ.  • Το ipaidia.gr στο google news

    Τελευταίες Ειδήσεις

    Ειδήσεις και εκτιμήσεις για τις βάσεις 2020    • ideascentral

      europalso