Ν. Φασφαλής: Μεταθέσεις 2019 με βάση τα πραγματικά κενά

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔24/03/2019 - 12:28 | Author: Newsroom Ipaidia

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΝΙΚΟΣ ΦΑΣΦΑΛΗΣ:  ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ 2019 ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΕΝΑ | ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ ΣΤΟ Κ.Υ.Σ.Π.Ε. ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΡΕΤΟ Κ.Υ.Σ.Π.Ε. ΝΙΚΟ ΦΑΣΦΑΛΗ

Θέλω να σας ενημερώσω ότι την Τετάρτη 27 Μαρτίου στο Υπουργείο Παιδείας θα συνεδριάσουμε στο ΚΥΣΠΕ με τα παρακάτω θέματα εκ των οποίων κυρίαρχο είναι αυτό που ξεκίνησαμε από τη χθεσινή συνεδρίαση δηλαδή των μεταθέσεων Γενικής και Ειδικής Αγωγής.

1.«Εξέταση αμφισβητούμενων αιτήσεων μετάθεσης εκπαιδευτικών Π.Ε. από περιοχή σε περιοχή και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»

2.«Επικύρωση πινάκων των μεταθέσεων εκπαιδευτικών Π.Ε. σε Πειραματικά Σχολεία Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2019-2020»

3.«Επικύρωση πινάκων κενών οργανικών θέσεων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης των δομών Ειδικής Αγωγής και γενικής Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2019-2020»

4.«Εξέταση αιτήσεων εκπαιδευτικών, Διευθυντών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, για χορήγηση άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»

5.«Εξέταση αιτήσεων παραίτησης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης.

Θέλω να σας κάνω γνωστό επίσης ότι ο δικός μου αγώνας στο θέμα αυτό θα γίνει ώστε να γίνουν όσο το δυνατόν περισσότερες μεταθέσεις στα πραγματικά κενά που υπάρχουν!!!

Εκτίμηση μου είναι ότι τέλος της ερχόμενης εβδομάδας θα ολοκληρωθεί η διαδικασία με την ανακοίνωση των μεταθέσεων!!!

Για ό,τι νεότερο θα σας ενημερώσω!

Loading...
  • Δια Βίου Επιλογή

    Β2 Γαλλικά σε 2 μήνες από το μηδέν!

    europalso

    europalso