Ξεκίνησαν από σήμερα οι αιτήσεις μετεγγραφής σε ΑΕΙ

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔12/10/2016 - 17:30 | Author: Newsroom Ipaidia

Από σήμερα, Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου και μέχρι την επόμενη Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου, οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές των ΑΕΙ και των Ανώτατων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών της χώρας να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση για χορήγηση μετεγγραφής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους στην ειδική εφαρμογή μετεγγραφών στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας.

Για την είσοδό τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή οι αιτούντες θα χρησιμοποιήσουν το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που τους χορηγήθηκε από τη γραμματεία της σχολής ή του τμήματός τους για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Ιδρύματος, στο οποίο φοιτούν.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορούν να αναζητήσουν οι ενδιαφερόμενοι στη σχετική εγκύκλιο, που είναι ανηρτημένη στην ιστοσελίδα του υπουργείου.

Σύμφωνα με το υπουργείο, τα αποτελέσματα των ηλεκτρονικών αιτήσεων μετεγγραφής θα ανακοινωθούν εντός λίγων ημερών από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής τους.

Σημειώνεται δε, ότι η υποβολή και η εξέταση των αιτήσεων κατ' εξαίρεση μετεγγραφής είναι διαδικασία ανεξάρτητη από την υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης μετεγγραφής και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν σχετική έγγραφη αίτηση στην αρμόδια επιτροπή του υπουργείου, έως και τη Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου.

Πηγή: News.gr  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: