Κορωνοϊός: Αναστέλλονται τα προγράμματα Κολύμβησης και οι Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔10/03/2020 - 10:36 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Προσωρινή αναστολή της διεξαγωγής των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. ,λοιπών σχολικών αθλητικών δραστηριοτήτων στην Π.Ε. και Δ.Ε. και του μαθήματος της κολύμβησης – Με απόφαση που υπέγραψε η υφυπουργός Παιδείας Σ. Ζαχαράκη, λόγω Κορωνοϊού αναστέλλονται:

Α. Οι μετακινήσεις των μαθητών/τριών από και προς τις κολυμβητικές δεξαμενές για τη διδασκαλία του αντικειμένου της κολύμβησης στο πλαίσιο του μαθήματος Φυσικής Αγωγής.
Επισημαίνεται ότι οι ενδοσχολικές αθλητικές δραστηριότητες που πραγματοποιούνται εντός των σχολικών μονάδων και κατά συνέπεια δεν απαιτούνται μετακινήσεις μαθητών/τριών διεξάγονται κανονικά.

Β. Η διεξαγωγή των Πανελλήνιων Αγώνων ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας-Κύπρου σχ. έτους 2019-2020 δεδομένου ότι απαιτούνται οργανωμένες και μαζικές μετακινήσεις μαθητών/τριών για τη διεξαγωγή τους εντός της χώρας,

Γ. Οι μετακινήσεις των μαθητών/τριών όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης εκτός σχολικής μονάδας για συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριότητες και δράσεις (σύμφωνα με το άρθρο 6 της Υ.Α. 20883/ΓΔ4/12-02-2020/Φ.Ε.Κ. 456 / τ.Β ́/12-02-2020 με θέμα «Εκδρομές – Εκπαιδευτικές επισκέψεις και μετακινήσεις μαθητών/τριών Δημόσιων και Ιδιωτικών σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης εντός και εκτός της χώρας»).

Κορωνοϊός στην Ελλάδα: Πέντε νέα κρούσματα-Κρίσιμη η κατάσταση του 66χρονου

Κορωνοϊός: Τα μέτρα του υπουργείου Εργασίας – Προωθεί ευέλικτο ωράριο και τηλεργασία

Κορωνοϊός: Σε «κόκκινη ζώνη» μπαίνει όλη η Ιταλία

Κορωνοϊός: Τα κλειστά σχολεία από Τετάρτη 11 Μαρτίου – Συνεχής ενημέρωση  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: