"Κι ο Μπαξεβανάκης υπόσχεται μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών"

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔12/05/2018 - 17:29 | Author: Newsroom Ipaidia

Κι ο υπόσχεται !!! Κι ενώ χτες δεν υπήρχε κανένας στο υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης για να δεχτεί,μετά την πορεία, την αντιπροσωπεία των εκπροσώπων της ΑΔΕΔΥ και των ομοσπονδιών,ο υφυπουργός παιδείας κ.Μπαξεβανάκης δήλωσε πως τον προσεχή Σεπτέμβρη θα γίνουν 24.000 και μόνιμων εκπκών.

Εξειδικεύοντας μάλιστα ανέφερε ότι αυτοί θα γίνουν από το ΕΣΠΑ και από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων!!!! Τόσο καλά ενημερωμένος ο υφυπουργός που δεν γνωρίζει;;; ότι μόνιμοι διορισμοί από προγράμματα ΕΣΠΑ και δημοσίων επενδύσεων δεν μπορούν να γίνουν,παρά μόνο από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Σκόπιμα ,φυσικά,”τσουβαλιάζει” μόνιμους κι αναπληρωτές και αναφέρει και αριθμό 24.000-όσες δηλ. είναι οι προσλήψεις αναπληρωτών φέτος-έτσι ώστε να πέσει μέσα στο νούμερο τον Σεπτέμβρη. Τι κι αν θα είναι 24.000 αναπληρωτές και μηδέν (0) μόνιμοι…

Αντί να απολογηθούν που κοροϊδεύουν τον κόσμο -η Γεροβασίλη τρεις μήνες τώρα δεν έδωσε κανένα στοιχείο για τους περσινούς διορισμούς-και τέσσερα χρόνια τώρα δεν έχουν κάνει ούτε έναν μόνιμο διορισμό σε παιδεία και υγεία, προκαλούν, κιόλας,με τις δηλώσεις τους.
Εύγε κ.Μπαξεβανάκη…υπήρξες και πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ηλείας!

Loading...
  • thessalias

    ideascentral

    europalso