Κάλαντα από όλη την Ελλάδα στην Περιφέρεια Αττικής

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔24/12/2015 - 05:23 | Author: Newsroom Ipaidia

Κάλαντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας ακούστηκαν σήμερα στα γραφεία της… Περιφέρειας Αττικής. Μαθητές από το Μουσικό Σχολείο Ιλίου, το Μουσικό Σχολείο Παλλήνης και το ΚΕΠΕΑ Ορίζοντες είπαν χριστουγεννιάτικα κάλαντα από την Τήνο, την Αστυπάλαια, τη Μύκονο, την Πελοπόννησο στην Περιφερειάρχη.

Η Περιφερειάρχης ευχήθηκε στα παιδιά και τους προσέφερε κεράσματα και δώρα.

Αργότερα, η Περιφερειάρχης επισκέφθηκε το 12ο Γυμνάσιο Αχαρνών στο Ολυμπιακό χωριό, όπου ευχήθηκε στους μαθητές και τους προσέφερε ηλεκτρονικούς υπολογιστές που επισκευάστηκαν και αναβαθμίστηκαν από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας.

Χθες, η Περιφερειάρχης είχε επισκεφθεί το 9ο Δημοτικό Σχολείο Ελευσίνας όπου παρακολούθησε τη γιορτή που είχαν ετοιμάσει οι μαθητές και τους μοίρασε δώρα.

Τα δώρα αυτά, όπως και όλα τα δώρα που θα μοιράσει κατά τις επισκέψεις της σε σχολεία και ιδρύματα της Αττικής η Περιφερειάρχης, δεν επιβάρυναν τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας, καθώς αγοράστηκαν με την αποζημίωση που κατέβαλε στην Περιφερειάρχη Αττικής, ο πρώην υπουργός Αργύρης Ντινόπουλος, ύστερα από την καταδίκη του, το Σεπτέμβριο φέτος, για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος της.

Loading...


  • europalso   ideascentral