Έτοιμα για την επαναλειτουργία τους τα σχολεία στον Δήμο Βύρωνα

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔09/05/2020 - 20:26 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Την ολοκλήρωση των απαραίτητων εργασιών, ώστε να επιστρέψουν τη Δευτέρα με απόλυτη ασφάλεια στα μαθήματά τους, οι μαθητές της Γ' Λυκείου, δήλωσε η δημοτική Αρχή του Βύρωνα. Τα πάντα είναι έτοιμα και χθες αντιπροσωπεία του δήμου παρέδωσε στα τέσσερα σχολεία μάσκες για κάθε μαθητή και για τους καθηγητές, καθώς και φιάλες αντισηπτικού, που χορηγήθηκαν από το υπουργείο Παιδείας. Παράλληλα, ο δήμος εφοδίασε τις σχολικές μονάδες με όλα τα απαραίτητα μέσα προστασίας και υγιεινής.

Από την ερχόμενη Δευτέρα θα υπάρχουν στις σχολικές μονάδες καθαρίστριες καθ' όλη τη διάρκεια της σχολικής ημέρας, αλλά και εξωτερικοί φύλακες. Επίσης, έχει προβλεφθεί να υπάρχει επάρκεια μέσων ατομικής καθαριότητας (σαπούνι, χάρτινες χαρτοπετσέτες κά), καθώς και αντισηπτικά σε κάθε αίθουσα.

Την επόμενη εβδομάδα θα δοθούν στα σχολεία μάσκες και αντισηπτικά και για τους μαθητές των άλλων τάξεων του Γυμνασίου και του Λυκείου, που είναι προγραμματισμένο να επαναλειτουργήσουν στις 18 Μαΐου. Τέλος, θα γίνει απολύμανση από εξειδικευμένο συνεργείο σε όλους τους σχολικούς χώρους, που θα έχουν χρησιμοποιηθεί κατά την επαναλειτουργία των μαθημάτων της Γ ' Λυκείου.  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: