Έργα σε σχολικές μονάδες της Ρόδου ενέκρινε η Διυπουργική Επιτροπή ΣΔΙΤ

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔25/10/2018 - 17:13 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Έργα σε σχολικές μονάδες της Ρόδου ενέκρινε η Διυπουργική Επιτροπή ΣΔΙΤ. Υπό την προεδρία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Γιάννη Δραγασάκη συνεδρίασε σήμερα, Πέμπτη 25 Οκτωβρίου, η Διυπουργική Επιτροπή Συμπράξεων Δημοσίου – Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) με τη συμμετοχή των υπουργών Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργου Σταθάκη, Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη, του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτη Φάμελλου, καθώς και παρουσία του ειδικού γραμματέα Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, Νίκου Μαντζούφα.

Κατά τη συνεδρίαση εγκρίθηκε η αίτηση υπαγωγής στο νόμο 3389/2005 περί ΣΔΙΤ του έργου «Σχεδιασμός, Κατασκευή, Χρηματοδότηση, Συντήρηση και Λειτουργία Σχολικών Μονάδων του Δήμου Ρόδου μέσω ΣΔΙΤ».

Στο μεταξύ σήμερα, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο υφυπουργός Οικονομίας Στάθης Γιαννακίδης, εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων τα έργα επισκευής και βελτίωσης στις εγκαταστάσεις και υποδομές του χιονοδρομικού κέντρου Φαλακρού στη Δράμα, προϋπολογισμού 800.000 ευρώ.

Loading...
  • Δια Βίου Επιλογή

    Β2 Γαλλικά σε 2 μήνες από το μηδέν!

    europalso

    europalso