«Επείγουσα απολύμανση υπηρεσιών εκπαίδευσης»

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔11/03/2020 - 20:44 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Οι υπηρεσίες διοίκησης της εκπαίδευσης εδώ και βδομάδες δέχονται επιπλέον των τυπικών επισκεπτών, εκατοντάδες πολίτες, που υποβάλλουν δικαιολογητικά, στο πλαίσιο των προκηρύξεων του ΑΣΕΠ για μόνιμους διορισμούς .Ειδικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης η διαδικασία αυτή θα συνεχιστεί μέχρι τις 17 Μαρτίου.

Ένωσης Υπαλλήλων Περιφερειακών Υπηρεσιών ΥΠΑΙΘ Μακεδονίας-Θράκης

Είναι προφανές ότι σε συνθήκες έξαρσης της επιδημίας του covid-19, o καθημερινός συγχρωτισμός με πλήθος κόσμου εγκυμονεί προφανείς κινδύνους για την υγεία των εργαζόμενων, των εξυπηρετούμενων πολιτών και το κοινωνικό τους περιβάλλον. Οι εργαζόμενοι παρότι τηρούν τα μέτρα ατομικής υγιεινής δεν τους χορηγούνται όλα τα απαραίτητα μέσα, όπως για παράδειγμα αντισηπτικά ,με συνέπεια την ανεπαρκή τους προστασία.

Ως εκ τούτου, για προληπτικούς λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας, παρακαλούμε να ενεργήσετε άμεσα ώστε να πραγματοποιηθεί η απαραίτητη απολύμανση και σχολαστική καθαριότητα σε όλους τους χώρους, όπου στεγάζονται υπηρεσίες διοίκησης της εκπαίδευσης στις περιοχές αρμοδιότητάς σας.

  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: