Ενημέρωση από το Συντονιστικό Αναπληρωτών Αδιόριστων Εκπαιδευτικών για Σύσκεψη το Σάββατο 1 Απριλίου

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔29/03/2017 - 20:05 | Author: Newsroom Ipaidia

Λάβαμε και δημοσιεύουμε Ανακοίνωση από το Συντονιστικό Αναπληρωτών Αδιόριστων Εκπαιδευτικών.
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Σε συνέχεια προηγούμενου μηνύματος για την καμπάνια για τα εργασιακά δικαιώματα και την οργάνωση κινητοποίησης στο Υπουργείο Εργασίας, ενημερώνουμε ότι τελικά η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την 1/4 στις 12 στα γραφεία της ΔΟΕ (Ξενοφώντος 15Α, Σύνταγμα).Μέχρι στιγμής αποφάσεις στήριξης και συμμετοχής στη σύσκεψη έχουν πάρει οι Σύλλογοι της Α΄ Βάθμιας εκπαίδευσης Άνω Λιοσίων-Ζεφυρίου-Φυλής, "ο Αριστοτέλης", ο "Κ.

Σωτηρίου", ο "Κ. Βάρναλης", Σαλαμίνας, Αμαρουσίου, Σύρου-Τήνου-Μυκόνου. Επίσης, θα συμμετέχουν και οι σύλλογοι αναπληρωτών του ΣΑΤΕΑ και του ΠΣΑΕΠ.Καλούμε όλα τα σωματεία της εκπαίδευσης, όλους τους συλλόγους και τις συλλογικότητες αναπληρωτών, όλους και όλες τους/τις συναδέλφους-ισσες σε μαζική συμμετοχή και συμβολή στην επιτυχία της σύσκεψης για την καλύτερη οργάνωση της κινητοποίησης την επόμενη εβδομάδα.Είναι σημαντικό, με βάση τις εξελίξεις, να θέσουμε στο τραπέζι της συζήτησης το σύνολο των προβληματισμών μας. Να βγούμε από τη αδράνεια και την αναμονή του "τίποτα δε γίνεται". Να μην αφήσουμε το Υπουργείο και την κυβέρνηση να παίζουν άλλο με τις ζωές μας!
Μαζικοί μόνιμοι διορισμοί ΤΩΡΑ όλων των συμβασιούχων!
Πλήρη εργασιακά, ασφαλιστικά, συνταξιοδοτικά δικαιώματα για όλους!
Τέλος πια στην αναπλήρωση, την περιπλάνηση και την ανασφάλεια!
Οι ελαστικά εργαζόμενοι να βγούμε στο προσκήνιο διεκδικώντας το δικαίωμα μας στη μόνιμη και σταθερή εργασία, το δικαίωμα των μαθητών μας στο δημόσιο σχολείο!

Loading...


  • europalso   ideascentral