Έξω από την ΑΣΟΕΕ ο Μπακογιάννης: Οι μικροπωλητές εκμεταλλεύονται το άσυλο – Να σταματήσει

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔03/04/2019 - 16:46 | Author: Newsroom Ipaidia

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων τόνισε ότι το πρόβλημα πρέπει να αντιμετωπιστεί με τη συνεργασία της αστυνομίας, αλλά και των πολιτών – Στην Πατησίων, και συγκεκριμένα έξω από την ΑΣΟΕΕ, βρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, προκειμένου να αναδείξει το πρόβλημα των μικροπωλητών που βρίσκουν άσυλο μέσα στο πανεπιστήμιο.

«Έξω από την ΑΣΟΕΕ. Εκεί οπου ο παράνομος έχει γίνει ο «νταβατζής» της περιοχής και ο νόμιμος αισθάνεται ότι μπαίνει σε απαγορευμένη ζώνη. (Στο τέλος του βίντεο και οι αντιδράσεις…αυτών που ενοχλήθηκαν από το κινητό τηλέφωνο)», γράφει στην ανάρτησή του πριν από το βίντεο ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων.

«Είμαστε στην ΑΣΟΕΕ μέρα μεσημέρι, εδώ στην Πατησίων κι αυτό που βλέπετε είναι πώς ανθίζει το παρεμπόριο. Τι γίνεται; Τα εμπορεύματα είναι στο πεζοδρόμιο, οι πωλητές και βεβαίως οι αποθήκες είναι μέσα στο πανεπιστήμιο», αναφέρει ο Κώστας Μπακογιάννης.

«Στην πραγματικότητα αυτό που γίνεται είναι ότι εκμεταλλεύονται το άσυλο. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Απαιτείται η συνεργασία της Ελληνικής και της Δημοτικής Αστυνομίας και πάνω από όλα να το πάρουμε απόφαση», προσθέτει, κλείνοντας το βίντεο.

Δείτε εδώ το βίντεο

Loading...
  • Δια Βίου Επιλογή    ideascentral

    europalso