Εκπαιδευτικοί για άνοιγμα σχολείων: «Πάρτε τώρα μέτρα για την προστασία της υγείας μαθητών και εκπαιδευτικών»

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔06/05/2020 - 11:04 | Author: Newsroom Ipaidia

: ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΉΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ!

ΕΛΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Πειραιά συμμετέχει στην 3ωρη στάση εργασίας που προκήρυξε η ΟΛΜΕ (για τις 3 πρώτες ώρες του ημερήσιου-απογευματινού και του εσπερινού ωραρίου) την Τετάρτη 6/5, απαιτώντας να παρθούν ΑΜΕΣΑ μέτρα προκειμένου να ανοίξουν τα σχολεία, χωρίς να μπαίνει σε κίνδυνο η υγεία χιλιάδων εκπαιδευτικών και μαθητών (βλέπε και αναλυτική ανακοίνωση ΕΛΜΕ σχετικά με την απόφαση της κυβέρνησης για την επαναλειτουργία των σχολείων), απαιτώντας την απόσυρση του αντιεκπαιδευτικού νομοσχεδίου.

Κηρύσσει επιπλέον 3ωρη διευκολυντικη στάση εργασίας για το υπόλοιπο του ωραρίου (για όσους συναδέλφους θέλουν  να την αξιοποιήσουν), μετά την αιφνιδιαστική απόφαση της κυβέρνησης για παρουσία στα σχολεία την Τέταρτη 6/5.

Προχωράμε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας στις 10:00 π. μ.

Καλούμε τους συναδέλφους να βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ, με τους γονείς, ώστε να αναδειχτούν τα μεγάλα και ουσιαστικά προβλήματα των σχολείων!

ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ!

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ – ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ!

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ: ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΉΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ!

  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: