Εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων Α/θμιας – Ένα μεγάλο μπράβο στον Υπουργό!

Εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων Α/θμιας – Ένα μεγάλο μπράβο στον Υπουργό!

Ένα πολύ μεγάλο “ΜΠΡΑΒΟ” από εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης προς τον Υπουργό Παιδείας κ. Λοβέρδο.

Μπράβο σας κύριε υπουργέ ολοκληρώσατε με μεγάλη επιτυχία την παλαιοκομματική σας στρατηγική καταδικάζοντας όλους τους εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Καταφέρατε μέσα στην προεκλογική περίοδο να υπογράψετε και να ολοκληρώσετε την μεταφορά 3657 οργανικών θέσεων από την Δευτεροβάθμια στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, μεταφέροντας βέβαια πριν την ολοκλήρωση και τους τελευταίους ενδιαφερόμενους από την Δευτεροβάθμια στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση στον τόπο των συμφερόντων τους. Ολοκληρώσατε το ρουσφετολογικό έργο που ξεκίνησε ο πρώην Υπουργός Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλος σε διαδοχικές φάσεις για να καλύπτετε και τις εκάστοτε ανάγκες που προέκυπταν, μάλιστα συμπεριλάβατε στην 6η φάση μετατάξεων εκπαιδευτικών και τη μετάταξη εκπαιδευτικού Γερμανικής Φιλολογίας από τη Δευτεροβάθμια Πέλλας, ενώ στις προηγούμενες πέντε φάσεις (επί της θητείας του Καθηγητή Κ. Αρβανιτόπουλου στο Υ.ΠΑΙ.Θ) δε συνέβη κάτι παρόμοιο.

Δώσατε το δικαίωμα στους εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με πολύ λιγότερα μόρια από τους εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης να πάρουν τις θέσεις που περίμεναν νόμιμα και με την σειρά τους για μετάθεση εδώ και χρόνια, ενώ οι περισσότεροι εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης υπερτερούν σε μόρια και μάλιστα με μεγάλη διαφορά. Παραδείγματα: εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής της Πρωτοβάθμιας με 110,93 μόρια δεν μπορεί να πάρει μετάθεση στον Ν. Έβρου και έχει πάρει εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής της Δευτεροβάθμιας με υποχρεωτική μετάταξη, με 70,01 μόρια. Επίσης εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής της Πρωτοβάθμιας με 120 μόρια δεν μπορεί να πάρει μετάθεση στη Θεσσαλονίκη και έχει πάρει εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής της Δευτεροβάθμιας με υποχρεωτική μετάταξη, με 50 μόρια.

Η σύγκριση των μορίων έχει γίνει μετά την αναγωγή των μορίων των εκπαιδευτικών ειδικοτήτων της Δευτεροβάθμιας σε μόρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Τελικά, πως είναι δυνατόν ενώ το 2012-2013 από τις 789 αιτήσεις των εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης για μετάθεση ικανοποιήθηκαν μόνο 3 σε όλη την Ελλάδα, το 2013-2014 από τις 772 αιτήσεις μόνο 24 με το επιχείρημα ότι δεν υπήρχαν θέσεις για μετάθεση και ειδικά καμία στη βόρια Ελλάδα και ως εκ θαύματος στη συνέχεια, να δημιουργείτε θέσεις για υποχρεωτικές μετατάξεις και να δίνετε 733 οργανικές θέσεις στους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, συγκεκριμένα σύμφωνα με τον πίνακα για την μεταφορά των οργανικών θέσεων: 9 στο Ν. Έβρου, 14 στο Ν. Ξάνθης, 17 στο Ν. Καβάλας κτλ., πως βρέθηκαν όλες αυτές οι θέσεις και μάλιστα όπου υπήρχε ανάγκη για ρουσφετολογική τοποθέτηση, καταστρατηγώντας κάθε νόμιμη διαδικασία και για τους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ήταν αδύνατον να δημιουργηθούν.

alfavita.gr

googlenewsΑκολουθείστε το iPaidia στο Google News

Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !