Εγκαινιάζεται το πρώτο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Αγ. Ι. Ρέντη

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔22/02/2019 - 08:37 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Το πρώτο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο στον Δήμο Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη αναμένεται να εγκαινιαστεί την ερχόμενη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου από τη δημοτική αρχή. Πρόκειται για ακόμη έναν χώρο άθλησης, εκτός των επτά υπαίθριων γυμναστηρίων που ήδη διαθέτειο ο δήμος.

«Με σταθερά βήματα προχωράμε στην ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό των αθλητικών υποδομών της πόλης. Προκειμένου να υπάρχει ποιότητα ζωής και ευκαιρίες ανάπτυξης, απαιτείται να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Απαιτείται συνέχεια έργου και συνέπεια οράματος για την πόλη και τις ανάγκες των κατοίκων της», τονίζει, σε δήλωση του, ο δήμαρχος Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης.

Σημειώνεται, ότι η Νίκαια διαθέτει ήδη κλειστό γυμναστήριο, ενώ, όπως αποκάλυψε ο δήμαρχος, έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την εύρεση και δεύτερου χώρου. «Θέλουμε να παρέχουμε δυνατότητες δημιουργικής αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου σε όλους τους δημότες μας. Και αυτά τα ζητήματα επεξεργαζόμαστε με συγκεκριμένες πολιτικές που τίθενται σε εφαρμογή», καταλήγει ο κ. Ιωακειμίδης.

Loading...
  • europalso   ideascentral