Διορισμοί εκπαιδευτικών: Παύουν όλες οι διαδικασίες λόγω εκλογών – Aμφίβολο τι θα γίνει το Σεπτέμβριο

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔28/05/2019 - 09:17 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

| Λόγω όλες οι διαδικασίες παύουν και πλέον είναι αμφίβολο τι θα γίνει τον Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με τους δασκάλους " άλλη μια τετραετία τελειώνει χωρίς κανέναν μόνιμο και δυστυχώς το ίδιο μπορεί να συμβεί και τα επόμενα 4 χρόνια.

Σίγουρα δεν είναι μόνο οι το πρόβλημα της Ελλάδας, αλλά φαίνεται πως είμαστε καταδικασμένοι σε αδιοριστία και με πολύ πιθανή και την ανεργία πολλών που ήδη εργάζονται τώρα.

10 χρόνια μετράμε μόνο ήττες. Ίσως αυτό θέλουν για τους δασκάλους, οι Έλληνες και Ευρωπαίοι πολιτικοί."

Τι είχε δηλώσει ο τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης ΝΔ για προκηρύξεις που τρέχουν και τη στάση της ΝΔ

Τι είπε πει  σε ραδιοφωνική συνέντευξη στον Αθήνα 984 ο Γιώργος Γεωργαντάς, βουλευτής Κιλκίς, τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης ΝΔ. Η συνέντευξη δόθηκε στις 21/1:

“Προσλήψεις που αφορούν το έτος 2019, όπως καταλαβαίνετε, είναι ευθύνη και αρμοδιότητα της παρούσας κυβέρνησης, από τη στιγμή που οι εκλογές δεν έχουν γίνει ή διαφαίνεται ότι θα γίνουν στο τέλος της χρονιάς.

Άρα όποιες προκηρύξεις από αυτή την Κυβέρνηση, άσχετα που εμείς διαφωνούμε με την ιεράρχηση των προτεραιοτήτων ένα και δεύτερο με το μέγεθος, έχουν προκηρυχθεί και έχουν προχωρήσει και έχουν ωριμάσει βεβαίως και θα πρέπει να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη οδός για την ολοκλήρωσή τους.

Εμείς προκηρύξεις που έχει πάρει απόφαση αυτή η κυβέρνηση να τις κάνει και είναι έστω μέσα στο πλαίσιο αυτό, απλά θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι το 1 προς 1 πραγματικά τηρείται γιατί κρατάμε και κάποιες επιφυλάξεις ως προς αυτό γιατί οι απαντήσεις της Κυβέρνησης για αποχωρήσεις προσλήψεις δεν είναι ξεκάθαρες”.

Σε ερώτημα του δημοσιογράφου αν θα γίνουν σεβαστές οι προκηρύξεις Βοήθεια στο Σπίτι και Ειδική Αγωγή και δεν θα ακυρωθούν καθώς είναι εκτός του κανόνα 1 προς 1 ο κ. Γεωργαντάς απάντησε ότι θα γίνουν σεβαστές λέγοντας ότι " είμασταν και εμείς από αυτούς που θέλαμε να τις έχουμε ως προτεραιότητα και ξέρετε πολύ καλά ειδικά τη Βοήθεια στο Σπίτι την υπερψηφίσαμε και με την αυξημένη μοριοδότηση".

  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: