Διερεύνηση των κινήτρων των εκπαιδευτικών ΕΠΑ.Λ. για συμμετοχή στο θεσμό το Συμβούλου Καθηγητή

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔28/12/2020 - 20:50 | Author: Newsroom Ipaidia
Τελευταία τροποποίηση στις 28/12/2020 - 20:51

Το παρόν ερωτηματολόγιο διερευνά τους λόγους που ένας/μία εκπαιδευτικός σε Επαγγελματικό Λύκειο, επιθυμεί να εμπλακεί σε μία δράση παιδαγωγικού χαρακτήρα, αυτής του θεσμού του/της Συμβούλου Καθηγητή/ήτριας.

H εμπειρία σας στο Επαγγελματικό Λύκειο και οι απόψεις σας ως εκπαιδευτικοί θα αποδειχθούν ιδιαίτερα χρήσιμες στην προσπάθειά μας να κατανοήσουμε καλύτερα τις ανάγκες σας και οι απαντήσεις σας θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε προτάσεις για καλύτερη εφαρμογή της δράσης του Συμβούλου Καθηγητή/ήτριας στο σχολείο.

Στην επόμενη σελίδα, θα βρείτε το έντυπο ενημέρωσης για την έρευνα στο οποίο παρέχονται πληροφορίες για τους λόγους πραγματοποίησής της, καθώς και τι περιλαμβάνει και θα κληθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για τη συμμετοχή σας. Ζητούμε την κατανόησή σας καθώς αναγνωρίζουμε ότι το κείμενο ενημέρωσης είναι μακροσκελές, αλλά είναι σημαντικό να ακολουθούμε τις σύγχρονες απαιτήσεις του Κανονισμού Δεοντολογίας Έρευνας του Τμήματος Ψυχολογίας του Α.Π.Θ., καθώς επίσης και τον Κανονισμό για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο χρόνος συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου είναι περίπου 15 λεπτά.

Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο εδώ  • Ακολουθείστε το iPaidia στο Google News

    Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr    • ideascentral

      europalso

    Enter your email address: