Η μητερα της 14χρονης περιγράφει τον εφιάλτη που βίωσε η κόρη της  η οποία από πέντε συμμαθητές της.

Ειδικότερα, μητέρα της θέλησε με αυτό τον τρόπο να στείλει το δικό της μήνυμα προς τους γονείς και στα παιδιά αυτά.

Υπενθυμίζεται ότι το ειδεχθές περιστατικό σημειώθηκε σε Γυμνάσιο της Κορίνθου και ενώ το σχολείο ήταν ανοιχτό. Μόλις χτύπησε το κουδούνι, οι ανήλικοι προσπάθησαν να απομονώσουν το κορίτσι στο προαύλιο του σχολείου και την θώπευσαν σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Η 14χρονη κατάφερε να ξεγλιστρήσει από τα χέρια τους και να απομακρυνθεί. Η ασφάλεια, μετά από προανάκριση, κατάφερε να ταυτοποιήσει και να συλλάβει τα νεαρά άτομα και τους γονείς τους την ώρα που βρίσκονταν στο σπίτι τους. Πρόκειται για δύο 15χρονους, έναν 16χρονο Ρομά, έναν 13χρονο και ένα 14χρονο παιδί με καταγωγή από την Αλβανία.

Το κορίτσι το απόγευμα της Τετάρτης μεταφέρθηκε σε ειδική δομή ανηλίκων του υπουργείου Δικαιοσύνης, όπου παρουσία ειδικών παιδοψυχολόγων κατέθεσε όλα όσα εφιαλτικά έζησε. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, ενώ απουσιάζει από το σχολείο προσπαθώντας να συνέλθει από το σοκ.

Η δήλωση της μητέρας:

«Η κόρη μου είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Παιδιά από το σχολείο της της προξένησαν αυτό το κακό μέσα στο ίδιο το σχολείο. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι τα παιδιά πρέπει να μάθουν να μιλάνε στους γονείς τους και να μην επιτρέπουν σε κανέναν να τους αγγίζει αλλά και οι γονείς να είναι δίπλα στα παιδιά τους ώστε να τα βοηθούν», λέει η μητέρα της ανήλικης.