15-10-14 Συνάντηση Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Γεώργιου Στύλιου με τον Πρόεδρο της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας …

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔15/10/2014 - 13:35 | Author: Newsroom Ipaidia

Δελτίο Τύπου

Συνάντηση Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Γεώργιου Στύλιου με τον Πρόεδρο της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδας κ. Ισίδωρο Κούβελο

Ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Γιώργος Στύλιος συναντήθηκε χθες το μεσημέρι στο γραφείο του με τον Πρόεδρο της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδας κ. Ισίδωρο Κούβελο.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ενημέρωση για τα εκπαιδευτικά προγράμματα της ΕΘΝ.Ο.Α., τα οποία πρόκειται να υλοποιηθούν τους επόμενους μήνες με τη συμμετοχή μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Συγκεκριμένα, συζητήθηκε το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ακαδημίας σε συνεργασία με τα ελληνικά σχολεία του εξωτερικού στο πλαίσιο διδασκαλίας της Ολυμπιακής Ιστορίας.

Κατόπιν, έγινε αναφορά στη συνέχιση των βραβευμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων "Αθλητισμός & Περιβάλλον" και "Ευ Αγωνίζεσθαι – Άννα Πολλάτου" της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, καθώς επίσης και σε ποιες πόλεις της Ελλάδας θα υλοποιηθούν. Η συζήτηση ολοκληρώθηκε με την ενημέρωση για τα Ολυμπιακά Εργαστήρια που ξεκινούν στο πλαίσιο εφαρμογής του εκπαιδευτικού προγράμματος "Ολυμπιακή Κληρονομιά", όπου θα διδαχτεί το βιβλίο της ΕΘΝ.Ο.Α. "Αξίες Ολυμπιακές! Από την Ολυμπία προς… όλο τον Κόσμο! Ένα Μαγικό Ταξίδι!" σε μαθητές από Ε’ Δημοτικού έως Α' Γυμνασίου.

Ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Γιώργος Στύλιος εξέφρασε την αμέριστη υποστήριξή του στο έργο της ΕΘΝ.Ο.Α. και δέχτηκε τις ευχές του κ. Κούβελου για καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

Loading...


  • europalso   ideascentral