Λονδίνο: Ο “άγγελος” που έσωσε πάνω από 20 ανθρώπους από τους τρομοκράτες

Λονδίνο: Ο “άγγελος” που έσωσε πάνω από 20 ανθρώπους από τους τρομοκράτες

Μία γυναίκα – μυστήριο χωρίς να το σκεφτεί πολύ μπήκε μπροστά για να σώσει όσους περισσότερους μπορούσε από την μανία των τρομοκρατών στην επίθεση στο Λονδίνο. Αυτό αποκαλύπτει ο δηγός ταξί Aksha Patel, ο οποίος περιγράφει τις γενναίες πράξεις του άγνωστου “αγγέλου”.

Η γενναία αυτή γυναίκα χρησιμοποίησε το δικό της σώμα για να κρατήσει κλειστή την πόρτα ενός εστιατορίου όταν οι τρομοκράτες προσπάθησαν να την σπάσουν για να σκορπίσουν τον θάνατο.

“Η γυναίκα ήταν μαζί με τον άντρα της και έτρωγαν στο εστιατόριο Black and Blue κοντά στη Γέφυρα του Λονδίνου, όταν τρεις άνδρες βγήκαν από ένα φορτηγό και άρχισαν να μαχαιρώνουν ανθρώπους ουρλιάζοντας πως αυτό είναι για τον Αλλάχ” λέει ο οδηγός ταξί.

Όπως λένε οι αυτόπτες μάρτυρες, η γυναίκα μαζί με κάποιον άλλον, μπήκαν μπροστά στην πόρτα κρατώντας την με δύναμη και αφήνοντας απ’ έξω τους δολοφόνους αθώων ψυχών.

“Στην πραγματικότητα κατάλαβε γρήγορα ότι ήταν κακοί και προσπαθούσαν να εισέλθουν. Η γυναίκα κράτησε την πόρτα για λίγα δευτερόλεπτα, ωστόσο, ήταν αρκετά για να σωθούν τουλάχιστον 20 άτομα, τα οποία κατάφεραν να διαφύγουν από την πίσω πόρτα” τονίζει.

Σύμφωνα με έναν άλλον μάρτυρα, οι τρομοκράτες τελικά κατάφεραν να μπουν στο εστιαστόριο… παρά τις προσπάθειες της γυναίκας. “Ξαφνικά είδαμε τρεις άντρες να μπαίνουν στο εστιατόριο και να μαχαιρώνουν όποιον έβλεπαν μπροστά τους στο πρόσωπο και έναν στο στομάχι. Πετούσαν πράγματα κάτω ενώ έψαχναν θύματα. Εμείς απλά κρυφτήκαμε”.

googlenewsΑκολουθείστε το iPaidia στο Google News

Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !