Είστε κρούσμα κοροναϊού; Κάντε το Τεστ των 5 βημάτων!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔17/03/2020 - 20:56 | Author: Newsroom Ipaidia

Το παρακάτω κείμενο είναι απολύτως χιουμοριστικό

Συνέγκλειστοί μου, επειδή είμαστε πλέον η πρώτη χώρα που ξέμεινε από τεστ για τον , θεωρώ πως ήρθε η ώρα να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Για αυτό λοιπόν σας κοινοποιώ το δικό μου τεστ 5 βημάτων το οποίο κατά ποσοστό 98% σας δίνει μια ασφαλή διάγνωση αν είστε κρούσμα του κοροναϊού. Το τεστ είναι απόλυτα εγκεκριμένο από τον Ε ΟΦΙ.

Επιμέλεια Τσιριγώτης Δημήτριος

ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΕΣΤ

ΒΗΜΑ 1: Ανεβείτε τραγουδιστά μια οκτάβα. Ντο ρε μι φα σολ λα σι ντο. Τώρα κατεβείτε την. Αν το καταφέρατε χωρίς να βήξετε μπορείτε να περάσετε στο 2ο Βήμα. Αν βήξετε δυστυχώς έχετε τον ιό. Υπάρχει όμως και κάτι θετικό: σας κόπηκε ο βήχας.

ΒΗΜΑ 2: Κρατείστε την αναπνοή σας για 1,5 λεπτό. Αν επιζήσετε περνάτε στο 3ο Βήμα. Αν δεν επιζήσετε δεν πειράζει αφού έτσι και αλλιώς σημαίνει πως είχατε τον ιό. Δείτε το σαν μια μορφή ευθανασίας, προσφορά από το κατάστημα.

ΒΗΜΑ 3: Πηγαίνετε στο Youtube και γράψτε στην αναζήτηση «Άδωνις και Δημόσια Υγεία». Παρακολουθήστε το πρώτο βίντεο που θα σας βγάλει. Αν μπορέσετε να το παρακολουθήσετε ολόκληρο λυπάμαι αλλά έχετε τον ιό. Γιατί από ότι φαίνεται ο οργανισμός είναι εντελώς εξασθενημένος και δεν προβάλει καμία πλέον αντίσταση σε τοξικές επιθέσεις. Αν όμως αρχίσετε να βρίζετε και σταματήσετε το βίντεο έχετε δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα και μπορείτε να περάσετε στο 4ο Βήμα.

ΒΗΜΑ 4: Αγοράστε μια φιάλη ήλιο και μερικά μπαλόνια. Ρουφώντας ήλιο από τη φιάλη φυσήξτε το μέσα στα μπαλόνια φουσκώνοντάς τα. Μετά αφήστε τα μπαλόνια ελεύθερα να πέσουν στο έδαφος. Αν ανέλθουν και τα 5 και κολλήσουν στο ταβάνι του δωματίου μπορείτε να περάσετε στο 5ο Βήμα. Αν όμως κάποια από τα 5 μπαλόνια πέσουν στο έδαφος αυτό σημαίνει ότι κάτι αύξησε την πυκνότητα του ηλίου. Τι άραγε; Oh yes, τα σταγονίδια του κοροναϊού .

ΒΗΜΑ 5: Έχετε περάσει επιτυχώς τα 4 πρώτα στάδια. Κρίμα είναι να μην ολοκληρώσετε το τεστ με το 5ο και κρισιμότερο Βήμα και να ξεγνοιάσετε. Για να έχετε όμως πρόσβαση σε αυτό Βήμα παρακαλούμε πολύ να ενισχύσετε τον αγώνα μας κάνοντας μια δωρεά στον παρακάτω λογαριασμό:
Αριθμός Λογαριασμού 0026000000000000 Κάτοχος -Τσιριγώτης Δημήτριος



 • Βάσεις 2020 - Εκτιμήσεις: Σε ποιές σχολές αναμένεται πτώση

  Το ipaidia.gr στο google news

  Τελευταίες Ειδήσεις

  Ειδήσεις και εκτιμήσεις για τις βάσεις 2020



  • ideascentral

   europalso