: Τι θα ισχύσει με τα –  Όλα τα τελευταία δεδομένα – Υπενθυμίζουμε ότι όσον αφορά τους δασκάλους και τους καθηγητές, για να μπουν στην τάξη – αν δεν έχουν –  θα πρέπει να κάνουν δύο φορές την εβδομάδα μοριακό ή rapid test.

 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι  ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί αν το κόστος για τα τεστ θα το αναλάβουν οι ίδιοι οι εκπαιδευτικοί.

Αναφορικά με το , υποχρεωτικά τεστ κάθε τρεις μέρες θα πρέπει να κάνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι ενώ θα καθοριστεί και το πλαίσιο έτσι ώστε και στον ιδιωτικό τομέα ο εργοδότης να μπορεί να απαιτεί από τον εργαζόμενο να του παρουσιάσει σχετικό αρνητικό τέστ.

Τα ίδια δεδομένα αναμένεται να ισχύσουν και στην όπου οι εργαζόμενοι που δεν θέλουν να εμβολιαστούν θα πρέπει να κάνουν τεστ ενώ το ίδιο θα ισχύσει και για τους πελάτες.

Ποιό το κόστος των τεστ για τον οικογενειακό κουμπαρά;

Δύο τεστ την εβδομάδα στην καλύτερη περίπτωση κοστίζουν 40 ευρώ, άρα 160 ευρώ θα πρέπει να βγαίνουν από τον οικογενειακό κουμπαρά για τα ράπιντ τέστ για να μπορεί ο ανεμβολίαστος να κινείται χωρίς πολλούς περιορισμούς.

Τι θα γίνει με τα ;

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροροφίες, αναφορικά με τον , δεν υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση μεταξύ των παιδιών του γυμνασίου . Όπως λένε οι ειδικοί, αν δεν θωρακιστούν οι μαθητές εν όψη της νέας σχολικής χρονιάς τα προβλήματα θα είναι μεγάλα και το τελευταίο πράγμα που θέλουν να σκέφτονται είναι να ξανακλείσουν τα .