ΟΓΑ: Πότε θα καταβληθεί η επόμενη δόση των οικογενειακών επιδομάτων

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔15/09/2017 - 09:58 | Author: Newsroom Ipaidia

 Οι αρχικές εκτιμήσεις έλεγαν για ημερομηνία “κοντά” στις 20 Οκτωβρίου, ωστόσο πηγές του είπαν ότι ναι μεν η θα γίνει εντός του μηνός Οκτωβρίου, αλλά ακόμη η ημερομηνία είναι «ανοιχτή». Μια καλύτερη εικόνα ως προς τις διαδικασίες, όπως μας είπαν, ενδεχομένως να υπάρχει την επόμενη εβδομάδα, καθώς αυτές είναι σε εξέλιξη.

Πριν λίγους μήνες ο είχε ενημερώσει σχετικά:

«…για όσες αιτήσεις συνεχίζεται ο έλεγχος – λόγω και ελλιπών δικαιολογητικών – και για όσες υποβλήθηκαν ή θα υποβληθούν από 1η Ιουλίου 2017 και μετά, η πληρωμή παραπέμπεται στη δόση του Γ’ τριμήνου. Ο θα ειδοποιήσει με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο όσους πρέπει να προσκομίσουν συμπληρωματικά δικαιολογητικά, αλλά ταυτόχρονα καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του (www.oga.gr, πεδίο «Πληροφορίες Αιτήσεων Οικογενειακών Επιδομάτων») προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά. Σημειώστε ότι σε περίπτωση πραγματικής μεταβολής της οικογενειακής κατάστασης του δικαιούχου (απόκτηση τέκνου, λήξη σπουδών τέκνου/ων άνω των 18 ετών, κλπ), θα πρέπει, έγκαιρα, και όχι πέραν της 15-1-2018 να προβαίνει σε συμπλήρωση – τροποποίηση των στοιχείων της αρχικής αίτησής (έντυπο Α21)».

Να σημειωθεί ότι ο ΟΓΑ αυτές τις μέρες δίνει βαρύτητα στην ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΑΔΙΑΘΕΤΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ- ΙΑΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ.

aftodioikisi.gr

   • ideascentral

    europalso

Enter your email address: