– Το τριήμερο της ο καιρός θα είναι καλός για όσους αποφασίσουν να πάνε εκδρομή αλλά και για όσους μείνουν στην Αττική και στα μεγάλα αστικά κέντρα

Άστατος θα είναι σήμερα ο καιρός στη χώρα με τις περισσότερες βροχές και καταιγίδες να εστιάζονται προς τα πιο Δυτικά τμήματα.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του OPEN, Κλέαρχο Μαρουσάκη, «σε αρκετά γεωγραφικά διαμερίσματά οι συννεφιές θα εναλλάσσονται με την ηλιοφάνεια ενώ θα υπάρξουν και τοπικές βροχές ιδιαίτερα προς τα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Η θερμοκρασία παραμένει βέβαια σε υψηλά επίπεδα κοντά στους 18-19 βαθμούς ενώ τις πιο υψηλές τις αναμένουμε στα ανατολικά ηπειρωτικά διαμερίσματα».

 

Ο καιρός αναμένεται να μείνει άστατος μέχρι την Πέμπτη. Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, από την Παρασκευή ο καιρός θα είναι ήπιος, χωρίς όμως να αποφευχθούν οι βροχές και οι καταιγίδες σε κάποιες περιοχές.

Πάντως, το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας ο καιρός θα είναι καλός για όσους αποφασίσουν να πάνε εκδρομή αλλά και για όσους μείνουν στην Αττική και στα μεγάλα αστικά κέντρα.