: Συναγερμός έχει σημάνει σε μία ακόμη κατασκήνωση της Χαλκιδικής, αφού βρέθηκαν τόσο σε παιδιά όσο και σε προσωπικό.

Η ανακοίνωση:

Η HAPPY DAYS με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους κατασκηνωτές, στους γονείς και το προσωπικό της ανακοινώνει ότι θα επισπεύσει την λήξη της Β΄ περιόδου, που θα γίνει την Τρίτη 27 Ιουλίου αντί της Πέμπτης  29 Ιουλίου, που ήταν προγραμματισμένη.

Παρά το γεγονός ότι εφαρμόσαμε ευλαβικά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα (υποχρεωτικό rapid test κατά την είσοδο για όλους, απαγόρευση επισκεπτηρίου, rapid test σε όλους τους εργαζομένους, λειτουργία της κατασκήνωσης σε μικρές κοινότητες, αποφυγή συγχρωτισμού, αυστηρή εφαρμογή του υγειονομικού πρωτοκόλλου στο ιατρείο και το αναρρωτήριο, συστηματική απολύμανση στους χώρους υγιεινής και στην κουζίνα) διαπιστώθηκαν στην διάρκεια της περιόδου κάποια επιβεβαιωμένα κρούσματα covid-19. Oι κατασκηνωτές και το προσωπικό με θετικό τεστ απομακρύνθηκαν, όπως ορίζει το πρωτόκολλο, άμεσα από την κατασκήνωση. Όλες οι διαδικασίες έγιναν, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο και έχοντας καθημερινή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ και την πολιτική προστασία.

Αποφασίσαμε την λήξη της Β΄ περιόδου νωρίτερα και για να προστατεύσουμε τους κατασκηνωτές και τα στελέχη μας αλλά και για να μπορέσουμε να κάνουμε απολύμανση σε όλους τους χώρους της κατασκήνωσης  και να υποδεχτούμε τα παιδιά και τα στελέχη της Γ΄ περιόδου.

Οφείλουμε να ζητήσουμε μία μεγάλη συγνώμη για την αναστάτωση και την ταλαιπωρία αλλά και να πούμε ένα μεγάλο “ευχαριστώ” για την υποστήριξη από λάβαμε από την πλειοψηφία των γονέων. Τέλος θέλουμε να εκφράσουμε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ σε όλα τα στελέχη της κατασκήνωσης, που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, εργάστηκαν αδιάκοπα νυχθημερόν, με μοναδικό γνώμονα την ασφάλεια και την υγεία των κατασκηνωτών, βάζοντας την κατασκήνωση πολλές φορές πάνω από τον εαυτό τους.