Κοτανίδου: Κρίσιμο το Σαββατοκύριακο για την. Σχετικά με τις εισηγήσεις των ειδικών προς την κυβέρνηση σχετικά με την επέκταση της τηλεργασίας ώστε να μειωθούν οι μετακινήσεις,

«Είναι λίγο νωρίς να κριθούν τα μέτρα. Επίσης θα πρέπει να επισημάνουμε ότι το πρόβλημα άπτεται στην πίεση που δέχεται το σύστημα υγείας. Αυτός είναι και ο λόγος που αναγκαζόμαστε να παίρνουμε συνεχώς νέα μέτρα», τόνισε μιλώντας στο Newsbomb.gr, η κα. Κοτανίδου.

Και πρόσθεσε: «Τα αποτελέσματα του lockdown της 7ης Νοεμβρίου θα φανούν την ερχόμενη εβδομάδα. Για το λόγο αυτό, το Σαββατοκύριακο θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για την πορεία της πανδημίας στην χώρα μας».

Σχετικά με τις εισηγήσεις των ειδικών προς την κυβέρνηση σχετικά με την επέκταση της τηλεργασίας ώστε να μειωθούν οι μετακινήσεις, η πνευμονολόγος μας έκανε γνωστό ότι η επιτροπή έχει εισηγηθεί την επέκτασή της. Μάλιστα επεσήμανε ότι και ο κ. Χαρδαλίας έχει αναφέρει ότι η τηλεργασία θα πρέπει να ισχύει στο μέγιστο δυνατό όπου είναι εφικτό.

Τέλος η κα. Κοτανίδου μιλώντας στο Newsbomb.gr, απευθύνθηκε στους πολίτες τονίζοντας: «Να μην προσπαθούμε να κοροϊδέψουμε τον ιό. Δεν πρέπει εν μέσω περιοριστικών μέτρων αν συνεχίζουμε τις επισκέψεις σε σπίτια. Είναι λάθος και θα έχει επιπτώσεις»