ΑΣΕΠ: Τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης 3Ε/2017

ΑΣΕΠ: Τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης 3Ε/2017

: Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης (ΦΕΚ 22/29.06.2017, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.) για την πλήρωση μίας (1) θέσης στο γνωστικό αντικείμενο «Ευρωπαϊκές Πολιτικές και Προγράμματα» [κωδικός θέσης: 10003] Ειδικευμένου Επιστημονικού Προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου χρόνου στο Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (Α.Σ.Ε.Π.).

Στην ιστοσελίδα του έχουν αναρτηθεί οι πίνακες προσληπτέου, αναπληρωματικών  καθώς και ο πίνακας καταταγέντων και μη κληθέντων σε συνέντευξη.

Όλοι οι πίνακες που καταρτίστηκαν στο πλαίσιο έκδοσης των προσωρινών αποτελεσμάτων (προσληπτέου, αναπληρωματικών καθώς και ο πίνακας καταταγέντων υποψηφίων και μη κληθέντων σε συνέντευξη) μπορούν να αναζητηθούν στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του (Πουλίου 6, Αμπελόκηποι).

Οι οριστικοί πίνακες θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων, η προθεσμία υποβολής των οποίων ορίζεται από την ημέρα  Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 έως και την πάροδο της ημέρας Δευτέρας 25 Ιουνίου  2018.

Επισημαίνεται ότι ενστάσεις επιτρέπονται μόνο για λόγους νομιμότητας της διαδικασίας και όχι για την ‘’επί της ουσίας’’ κρίση της οικείας επιτροπής αξιολόγησης.

ΑΣΕΠ: Σε εξέλιξη αιτήσεις σε δύο προκηρύξεις για 625 μόνιμες θέσεις

googlenewsΑκολουθείστε το iPaidia στο Google News

Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !