Η κ. Τζούφη ζήτησε το σαφές χρονοδιάγραμμα για το πλήρες άνοιγμα των , τονίζοντας πως η μερική λειτουργία και μόνο για τα τμήματα των υποψηφίων για εξετάσεις αποτελεί εμπαιγμό, ειδικά από τη στιγμή που οι μαθητές πηγαίνουν στο σχολείο έχοντας κάνει ή rapid-test.

Η βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατέθεσε ως αναφορά προς την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως, την επιστολή του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ιωαννίνων, στην οποία υπογραμμίζεται πως τα Κέντρα τηρούν όλα τα μέτρα προστασίας που έχουν οριστεί από τον ΕΟΔΥ.

Η βουλευτής Μερόπη Τζούφη καταθέτει ως αναφορά την επιστολή του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ιωαννίνων προς την υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων, με θέμα το πλήρες άνοιγμα των Κέντρων Ξένων Γλωσσών/Φροντιστηρίων.

Σύμφωνα με το Σύλλογο Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ιωαννίνων, η έναρξη λειτουργίας μόνο των τμημάτων των υποψηφίων για εξετάσεις στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών αποτελεί εμπαιγμό, ειδικά από τη στιγμή που οι μαθητές μπορούν να πηγαίνουν στο σχολείο έχοντας κάνει self-test ή rapid-test.

Επιπλέον, τονίζουν ότι στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών/Φροντιστήρια τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας που έχουν οριστεί από τον ΕΟΔΥ. Στο πλαίσιο αυτό ο Σύλλογος ζητά την επαναλειτουργία όλων των τμημάτων των Κέντρων Ξένων Γλωσσών και των Φροντιστηρίων.

 

Η επιστολή από το Σύλλογο Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ιωαννίνων