Το «ΑΠΘ την Κυριακή» επιστρέφει για 8η συνεχόμενη χρονιά

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔12/02/2020 - 19:24 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Να αποκτήσουν ιδία εικόνα για το εκπαιδευτικό έργο που επιτελείται καλεί τους Θεσσαλονικείς το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, στο πλαίσιο του θεσμού «ΑΠΘ την Κυριακή», που φέτος θα πραγματοποιηθεί τις Κυριακές 10, 17 και 24 Μαΐου.

«Ο θεσμός "ΑΠΘ την Κυριακή" μας υπενθυμίζει τους άρρηκτους δεσμούς που έχει το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο με την πόλη της Θεσσαλονίκης και είναι μεγάλη χαρά για εμάς αλλά συνάμα και ευθύνη, να φροντίζουμε ώστε οι δεσμοί αυτοί χρόνο με το χρόνο να γίνονται όλο και πιο δυνατοί», αναφέρουν οι πρυτανικές Αρχές του Ιδρύματος, καλώντας τα μέλη της Πανεπιστημιακής κοινότητας να συμμετάσχουν ως εθελοντές τις τρεις αυτές Κυριακές του Μαΐου, αλλά και κατά την προετοιμασία της διοργάνωσης.

Οι δράσεις περιλαμβάνουν πειράματα, παρατηρήσεις, ξεναγήσεις σε μουσεία, αρχεία και συλλογές του Πανεπιστημίου, δημιουργικά εργαστήρια, παιχνίδια και παρουσιάσεις. Οι εθελοντές καλούνται μέχρι τις 31 Μαρτίου να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα.

Παράλληλα, ξεκινούν οι προετοιμασίες για τη διεξαγωγή του φεστιβάλ «Φοιτητική Εβδομάδα ΑΠΘ», που θα πραγματοποιηθεί από τις 10/05/2020 έως και τις 31/05/2020. Οι φοιτητές που είναι μέλη καλλιτεχνικής, αθλητικής, επιστημονικής ή άλλης ομάδας, που δραστηριοποιείται στο Αριστοτέλειο καλούνται να υποβάλουν την πρότασή τους για συμμετοχή στην «Φοιτητική Εβδομάδα ΑΠΘ» έως τις 15/03/2020. Αντίστοιχα, όσοι επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντικά στην προετοιμασία και διεξαγωγή του φεστιβάλ, καλούνται να συμπληρώσουν τη φόρμα έως τις 31/03/2020.

Loading...
  • ideascentral

    europalso