Τελικά δεν θα προσμετρηθεί φέτος η προϋπηρεσία των αναπληρωτών !!

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔03/09/2014 - 22:30 | Author: Newsroom Ipaidia
Το 2015 θα πραγματοποιηθεί η προσμέτρηση της προϋπηρεσίας και όχι από φέτος. Το παραπάνω διευκρινίστηκε από τον υπουργό Παιδείας κατά τη διάρκεια της συζήτησης του σχεδίου νόμου στην Ολομέλεια της Βουλής.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η αρχική διατύπωση, όπως δήλωσε ο κ. Λοβέρδος, ενδεχομένως να ανάγκαζε την Υπηρεσία να προσμετρήσει την προϋπηρεσία του 2012-14 από το τρέχον σχολικό έτος. Έτσι ο υπουργός Παιδείας διευκρίνισε ότι τα μόρια της προϋπηρεσίας της περιόδου από την 1-9-2012 και έπειτα θα εμφανιστούν στους πίνακες που θα καταρτιστούν το καλοκαίρι του 2015.
Χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Λοβέρδος στη Βουλή: «Θέλω να κάνω ορισμένες διευκρινίσεις και απ’ αυτές να προκύψουν και δύο λέξεις στη σημερινή μας παρέμβαση για την προσμέτρηση της προϋπηρεσίας.
Επειδή η Υπηρεσία μας ενημέρωσε ότι ενδεχομένως με τη διατύπωση που έχουμε κάνει την αναγκάσουμε να προσμετρήσει τα δύο προηγούμενα χρόνια τώρα που πρέπει να τοποθετήσει αναπληρωτές, μας είπε να διευκρινίσουμε ότι αυτή η προσμέτρηση θα ισχύσει από το 2015. Για να μην υπάρχει θέμα ερμηνείας, το καταθέτουμε. Για εμάς ήταν πεντακάθαρο. Όμως, παρακολουθούν τη συζήτηση και λένε ότι δεν προλαβαίνουν να κάνουν τώρα την αλλαγή και έχουν δίκιο».
Καλόγηρος Βασίλειος news.gr

Loading...
  • Δια Βίου Επιλογή

    Β2 Γαλλικά σε 2 μήνες από το μηδέν!

    europalso

    europalso