: Μια ώρα αργότερα θα ανοίξουν αρκετά σχολεία λόγω της και των εξαιρετικά χαμηλών θερμοκρασιών, ενώ άλλα θα μείνουν κλειστά λόγω διακοπής ρεύματος.

Ποιά θα ανοίξουν αργότερα

Δήμος Φλώρινας

Μία ώρα αργότερα θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους τα του δήμου Αμυνταίου την Παρασκευή, σύμφωνα με ανακοίνωση του δημάρχου, Άνθιμου Μπιτάκη.

Ειδικότερα, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Αμυνταίου, την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021 θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους μία ώρα αργότερα, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.

Ωστόσο, οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά, διαμηνύει ο δήμος.

Δήμος Αμυνταίου

Με απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη, την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021 τα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους μία (1) ώρα αργότερα, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Ποιά θα μείνουν κλειστά

Δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα στο Νηπιαγωγείο και στο Δημοτικό Σχολείο Νέων Πλαγίων την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου, αφού λόγω της προγραμματισμένης διακοπής ρεύματος στην περιοχή, δεν θα υπάρχει θέρμανση στα .

Επισημαίνεται ότι διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ στα Νέα Πλάγια αύριο Παρασκευή από τις 8:00 έως τις 11:00 (σε όλο το χωριό των Νέων Πλαγίων και η Παραλία των Νέων Πλαγίων).