Σύμφωνα με ενημέρωση από τον κ. Φασφαλή, αύριο, Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021, έχει προγραμματιστεί συνεδρίαση του «διορισμένου» ΚΥΣΠΕ.

Μεταξύ των άλλων θεμάτων της ημερήσιας διάταξης θα συμπεριληφθεί και αυτό που αφορά αποσπάσεις εκπαιδευτικών Π.Ε. από Π.Υ.Σ.Π.Ε. σε Π.Υ.Σ.Π.Ε. για το σχολικό έτος 2021- 2022.

Κυρίως θα αφορά την εξέταση θεμάτων αποσπάσεων που σχετίζονται με τους νεοδιόριστους, τους κατά προτεραιότητα, τους έχοντες λόγους υγείας καθώς και με ανακλήσεις. Για άλλη μια φορά θα εξεταστούν θέματα με κλειστό το ηλεκτρονικό σύστημα για την υποβολή αιτήσεων απόσπασης, γεγονός που θεωρώ απαράδεκτο!

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, με δεκανίκια τους δοτούς που λειτουργούν στα Υπηρεσιακά Συμβούλια κατ’ εντολή της, συνεχίζει να αδιαφορεί για τις θεμελιώδεις αρχές της Διαφάνειας και της Ισονομίας αφού κατά την προσφιλή της τακτική δεν έδωσε τη δυνατότητα μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος με ορισμό προθεσμιών το δικαίωμα υποβολής νέων αιτήσεων απόσπασης με αποτέλεσμα για άλλη μια φορά να φαλκιδεύονται τα δικαιώματα των συναδέλφων εκπαιδευτικών.

Πανελλήνιες 2024: Θέματα και απαντήσεις πανελλαδικών - Εκτιμήσεις Βάσεων 2024 - Δείτε εδώ όλα τα ΝΕΑ