Συνάντηση – σύσκεψη του ΣΕΒΕΠΕΑ Θεσσαλίας με αναπληρωτές της Περιφέρειας Θεσσαλίας

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔09/01/2019 - 18:43 | Author: Newsroom Ipaidia

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,Το ΔΣ του ΣΕΒΕΠΕΑ Θεσσαλίας στα πλαίσια της Πανελλαδικής κινητοποίησης ενάντια στο σύστημα διορισμών, αποφάσισε συνάντηση-σύσκεψη με όσον το δυνατόν περισσότερους αναπληρωτές συναδέλφους της περιφέρειας μας, την Τετάρτη 9 Γενάρη 2019 στις 5μμ στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Λάρισας, Μουσών 1.

Οι κυβερνητικές εξαγγελίες για το σύστημα διορισμών όχι απλώς δε λύνουν, αλλά συντηρούν και παγιώνουν το άθλιο καθεστώς της αδιοριστίας για χιλιάδες συναδέλφους αναπληρωτές αλλά και απόφοιτους των σχολών. Ακόμα και οι 4.500 να πραγματοποιηθούν στην Ειδική Αγωγή, την επόμενη χρονιά, θα χρειαστούν και πάλι πάνω από 10.000 συμβασιούχοι για να λειτουργήσουν μόνο και μόνο οι δομές Ειδικής Αγωγής! Οι όποιοι διορισμοί εξαγγέλλονται σε βάθος τριετίας έχουν χαρακτήρα προεκλογικής εξαπάτησης!

Δε θα συμφωνήσουμε συνάδελφοι μας Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. να βρεθούν στην ανεργία, συνάδελφοι που όλα αυτά τα χρόνια παρείχαν τις υπηρεσίες τους σε δομές της Εκπαίδευσης πανελλαδικά.

Δε διαπραγματευόμαστε τη δουλειά ούτε ενός αναπληρωτή, δεν παζαρεύουμε ούτε μια ώρα δουλειάς κανενός συναδέλφου!

Μονιμοποίηση εδώ και τώρα όλων των συμβασιούχων – αναπληρωτών συναδέλφων που εργάζονται τα τελευταία χρόνια στην εκπαίδευση. Κανένας απολυμένος!

Τουλάχιστον 30.000 άμεσοι μόνιμοι διορισμοί για να καλυφθούν οι στοιχειώδεις ανάγκες των σχολείων. Μόνο έτσι μπορεί να ανοίξει και ο δρόμος στους νεότερους συναδέλφους.

Να μην επιτρέψουμε να κυριαρχήσει η ανθρωποφαγία και η λογική του «διαίρει και βασίλευε».

 

ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ – ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ!

ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ! ΔΕΝ ΠΑΖΑΡΕΥΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ!

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!

 

 

Απέναντι σε όλη αυτή την κατάσταση απαντάμε:

 

·Μονιμοποίηση εδώ και τώρα όλων των συμβασιούχων – αναπληρωτών συναδέλφων που εργάζονται τα τελευταία χρόνια στην εκπαίδευση. Κανένας απολυμένος!

·Πάρτε πίσω τώρα το σχέδιο λαιμητόμο!

·Τουλάχιστον 30.000 άμεσοι μόνιμοι διορισμοί για να καλυφθούν οι στοιχειώδεις ανάγκες των σχολείων. Μόνο έτσι μπορεί να ανοίξει και ο δρόμος στους νεότερους συναδέλφους!

·Κατάργηση του νόμου ν. 3848 και όλου του αντιδραστικού νομοθετικού πλαισίου, που οδηγεί σε λογική προσόντων για τους διορισμούς. Το πτυχίο να είναι το μοναδικό εφόδιο για την εργασία.

 

Με αίτημα την άμεση απόσυρση του σχεδίου διορισμών που ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Παιδείας η Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α αποφάσισε:

 

Την Παρασκευή 11/01/2019 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση με προκήρυξη 3ωρης στάσης εργασίας από την Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. και αντίστοιχες 3ωρες στάσεις από τους Περιφερειακούς Συλλόγους.

 

 

ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ!

 

ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΖΑΡΕΥΟΥΜΕ!!!

Loading...


  • europalso

    ideascentral