Συμπαράσταση της ΕΛΜΕ Ρεθύμνου στην Πρόεδρο του Δ.Σ. ΕΛΜΕ Εύβοιας

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔04/03/2019 - 18:33 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Ρεθύμνου εκφράζει τη συμπαράστασή του στην πρόεδρο του Δ.Σ. ΕΛΜΕ Εύβοιας, Χαράς Νίκα, εις βάρος της οποίας έχει διαταχθεί ΕΔΕ από την εκεί Προϊστάμενη Αρχή, για την άσκηση κριτικής εις βάρος της τελευταίας.

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Ρεθύμνου ανέγνωσε και έλαβε υπόψη όχι μόνο την πλευρά της συναδέλφου, αλλά και του Προϊσταμένου Δ.Δ.Ε. Εύβοιας, καθώς και του Δ.Σ. ΕΛΜΕ Εύβοιας. Παρόλο που, αντικειμενικά, αδυνατούμε να γνωρίζουμε τα γεγονότα στη λεπτομέρειά τους, τυχαίνει να γνωρίζουμε τη συναδέλφισσα και το ήθος της και, σε κάθε περίπτωση, η διενέργεια ΕΔΕ για συνδικαλι-στική δράση δεν μπορεί να είναι παρά ενέργεια αποτροπής των συναδέλφων από το συλλογικό γίγνεσθαι και την κριτική και έλεγχο των ιθυνόντων.

Η ΕΛΜΕ Ρεθύμνου απορρίπτει και καταδικάζει τέτοιες ενέργειες και καλεί τους συναδέλφους, συνδικαλιστές και μη, να πράξουν το ίδιο, άφοβα και χωρίς να υπαναχωρούν σε νομικίστικες τακτικές, αφήνοντας ακάλυπτους τόσο τους συναδέλφους που αγωνίζονται, όσο και την ίδια την υπόσταση του συνδικαλιστικού κινήματος.

Loading...
  • Δια Βίου Επιλογή

    Β2 Γαλλικά σε 2 μήνες από το μηδέν!

    europalso

    europalso