Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα Θρησκευτικά και την αλλαγή φύλου στο Αίγιο

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔15/10/2017 - 14:14 | Author: Newsroom Ipaidia

 Τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου οι αποφάσεις για κινητοποιήσεις –  Τον τρόπο διαμαρτυρίας στις κυβερνητικές επιλογές τα για Θρησκευτικά και το νομοσχέδιο περί αλλαγής φύλου συζήτησαν χθες το βράδυ οι συγκεντρωμένοι στο Μητροπολιτικό Ναό Φανερωμένης Αιγίου ύστερα από την πρόσκληση που είχε απευθύνει ο προϊστάμενος του Ναού π. Αθανάσιος Λιακόπουλος.

«Συγκεντρωθήκαμε σήμερα εδώ για να επικοινωνήσουμε μέσω διαλόγου για την επιχειρούμενη τα τελευταία χρόνια προσπάθεια της ελληνικής κυβέρνησης να… εξαφανίσει το τρίπτυχο αξιών με το οποίο μεγαλώσαμε και κάποιοι εξ ημών συνεχίζουμε να μεταλαμπαδεύουμε και στις επόμενες γενιές, το γνωστό ΄΄πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια΄΄. Αυτές, λοιπόν, τις αξίες κάποιοι έχουν βαλθεί να αποδομήσουν, ψηφίζοντας στη Βουλή διάφορα νομοθετήματα που σκοπό έχουν να νομιμοποιούν παρά φύση καταστάσεις. Μία εξ αυτών είναι και το νομοσχέδιο περί διόρθωσης φύλου, με το οποίο εμείς, ως Εκκλησία, είμαστε κάθετα αντίθετοι», σημείωσε αρχικά ο εφημέριος του Μητροπολιτικού Ναού, ο οποίος στη συνέχεια ζήτησε από τους παρευρεθέντες να πουν την άποψή τους πάνω σε αυτό το ζήτημα.

Έπειτα από σχεδόν δυόμιση ώρες γόνιμου και ειλικρινούς διαλόγου, αποφασίστηκε η συγκέντρωση – συζήτηση να επαναληφθεί την Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου, στις 6μ.μ. και πάλι στον χώρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού, ώστε εκεί να ληφθούν τα όποια μέτρα διαμαρτυρίας .

Μάλιστα, ο π. Αθανάσιος απευθύνει πρόσκληση σε όλες τις Αρχές της πόλης, από το δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο μέχρι ακόμα και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, ώστε να τεθεί προς έγκριση ένα από κοινού πλαίσιο αντίδρασης.

thebest.gr

Loading...
  • europalso

    ideascentral