«Πρωτόγνωρη ενέργεια του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη η επίσημη υποστήριξη εκδήλωσης κολεγίου»

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔12/02/2020 - 12:17 | Author: Newsroom Ipaidia

Tην απόφαση του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη να είναι επίσημος υποστηρικτής εκδήλωσης ιδιωτικού σχολίασε στο «Κόκκινο Θεσσαλονίκης 91.4 FM», ο πανεπιστημιακός και πρώην προϊστάμενος του γραφείου Γιώργος Αγγελόπουλος.

Όπως τόνισε, «το πρωθυπουργικό γραφείο της Θεσσαλονίκης εισάγει νέα ήθη, τα οποία εγκαινιάζονται με αφορμή μια εκδήλωση που διοργανώνει ένα ιδιωτικό κολέγιο, στον απόηχο της ψήφισης του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας που εξισώνει τους τίτλους σπουδών των κολεγίων με τα πτυχία των δημοσίων πανεπιστημίων».

Αναφερόμενος στην επικεφαλής του γραφείου Μαρία Αντωνίου υπογράμμισε ότι «μια κρατική λειτουργός, η προϊστάμενη του πρωθυπουργικού γραφείου, πρακτορεύει με την παρουσία και τη στήριξή της, μια ιδιωτική επιχείρηση».

Κληθείς δε να αποτιμήσει τη μέχρι στιγμής θητεία του γραφείου, ανέφερε μεταξύ άλλων πως «δεν μπορώ να κρίνω αυτό που είδα, γιατί δεν είδα. Όταν θα δούμε κάποιες δημιουργικές παρεμβάσεις, τότε θα μπορούμε να σχολιάσουμε». • Βάσεις 2020 - Εκτιμήσεις: Σε ποιές σχολές αναμένεται πτώση

  Το ipaidia.gr στο google news

  Τελευταίες Ειδήσεις

  Ειδήσεις και εκτιμήσεις για τις βάσεις 2020  • ideascentral

   europalso