Προσλήψεις αναπληρωτών 2020 – ΠΕΑΔ: Για πρώτη φορά οι αναπληρωτές προσλαμβάνονται τόσο έγκαιρα

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔26/08/2020 - 11:08 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

: Η Π.Ε.Α.Δ. ως αναγνωρισμένος θεσμικός εκπρόσωπος των αναπληρωτών εκπαιδευτικών στη Β/θμια Εκπ/ση, συγχαίρει το Υπουργείο Παιδείας για τις χθεσινές μαζικές προσλήψεις χιλιάδων αναπληρωτών! Τις πρώτες που γίνονται τόσο έγκαιρα!

Είναι η πρώτη φορά που όσοι και όσες προσλήφθηκαν θα μπορέσουν να προγραμματίσουν με σχετική άνεση τη μετακίνησή τους για τις περιοχές τοποθέτησης!

Ευχόμαστε στους συναδέλφους και στις συναδέλφισσες καλή δύναμη και καλή τοποθέτηση για το νέο σχολικό έτος!

Επαναλαμβάνουμε το αίτημα στα συναρμόδια Υπουργεία για έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά και στα υπόλοιπα εισιτήρια όσων θα μετακινηθούν τις επόμενες μέρες.

Προσλήψεις αναπληρωτών 2020 -Τα ονόματα ΕΔΩ

Οι χθεσινές μαζικές προσλήψεις καθώς και εκείνες που θα ακολουθήσουν, και για όσες ειδικότητες δεν συμπεριλήφθηκαν στη α’ φάση, αποδεικνύουν τις τεράστιες ανάγκες σε εκπαιδευτικό προσωπικό!

Η Δημόσια Εκπαίδευση –τόσο η Γενική, όσο και η Ειδική Αγωγή- ταλαιπωρήθηκαν χρόνια τώρα από την αδιοριστία που «εμπεδώθηκε» για μια δεκαετία, 2010-2020! Οι 10.500 μόνιμοι διορισμοί που έπονται στη Γενική μετά από τους πρώτους στην Ιστορία της Εκπαίδευσης μόνιμους διορισμούς στην Ειδική Αγωγή, πρέπει να αποτελέσουν μια πρώτη -κατ’ελάχιστον- προσπάθεια να λειτουργήσει η Εκπαίδευση σε συνθήκες κανονικότητας.

Αναμένουμε σύντομα να ολοκληρωθεί και η προκήρυξη 2ΓΕ/2019, όπως πρόσφατα ανακοίνωσε η Υπουργός κ. Κεραμέως.  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: