ΠΟΣΕΕΠΕΑ – Τρίωρη στάση εργασίας την Παρασκευή 11/1

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔09/01/2019 - 20:19 | Author: Newsroom Ipaidia

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α ΓΙΑ ΚΗΡΥΞΗ ΤΡΙΩΡΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019»

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. προκηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2018 από τις 11:00 έως τις 14:00 Διευκρινίζουμε ότι η στάση εργασίας αφορά και τους συναδέρφους που εργάζονται στα ολοήμερα σχολεία. Συγκεκριμένα το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. κηρύσσει στάση εργασίας από τις 14:00 έως τις 16:00 για όσους συναδέρφους Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. εργάζονται στα ολοήμερα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. και καλεί τους Περιφερειακούς Συλλόγους να καλύψουν το υπόλοιπο του ωραρίου με 3ωρη στάση εργασίας από τις 08:00 έως τις 11:00 που θα προκηρύξουν εκείνοι.

Καλούμε όλους τους συναδέρφους να συμμετέχουν δυναμικά και μαζικά στην πανελλαδική συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στα Προπύλαια στις 13:00 μαζί με τη Δ.Ο.Ε. & την Ο.Λ.Μ.Ε. και στην πραγματοποίηση πορείας προς τη Βουλή με αίτημα συνάντησης με τον Πρωθυπουργό. Τέλος, καλούμε τους Περιφερειακούς Συλλόγους και τα μέλη τους να διοργανώσουν αντίστοιχες συγκεντρώσεις σε τοπικό επίπεδο και να στηρίξουν με την παρουσία τους τις κινητοποιήσεις.

 

Διεκδικούμε:

 

  • Την άμεση απόσυρση του νομοσχεδίου του ΥΠ.Π.Π.Ε.Θ. για τους μόνιμους Εκπαιδευτικών, Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. που απαξιώνει το βασικό πτυχίο και την προϋπηρεσία των αναπληρωτών.
  • Κάλυψη εδώ και τώρα όλων των κενών στην εκπαίδευση με μόνιμους και μαζικούς διορισμούς Εκπαιδευτικών, Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π.
  • Άμεση μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων αναπληρωτών τόσο στην ειδική όσο και στη γενική εκπαίδευση ώστε να σταματήσει επιτέλους η εργασιακή τους «ομηρεία».

 

Loading...
  • Δια Βίου Επιλογή    ideascentral

    europalso