ΠΟΣΕΕΠΕΑ: Εντονη διαμαρτυρία σε σχέση με την ανακατανομή των οργανικών θέσεων

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔23/04/2019 - 19:33 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Αξιότιμε κύριε Διευθυντά της Ε.Α.Ε., Η Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. σας εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία της για το γεγονός ότι στη διαδικασία της ανακατανομής των οργανικών θέσεων και εκτός της πρότασης της επιτροπής διαπιστώθηκε ότι, εκτός από τις οργανικές θέσεις των σχολικών μονάδων που είχε ανασταλεί η λειτουργία τους και σε ελάχιστες περιπτώσεις οργανικών που ήταν σε σχολικές μονάδες με ελάχιστους μαθητές στις οποίες δεν υπηρετούσαν συνάδελφοι ή για χρόνια έπαιρναν αποσπάσεις, το Υπουργείο μετά από πρόταση των Κ.Ε.Σ.Υ. προέβη σε ανακατανομή δύο θέσεων ΠΕ21 που ήταν σε λειτουργούντα Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.

ΠΟΣΕΕΠΕΑ

Η απόφαση αυτή κατά την άποψή μας κακώς έχει ληφθεί, αφού οι ανάγκες των σχολικών μονάδων είναι αυξημένες, συνεχώς μεταβαλλόμενες και μάλιστα σε μία περίοδο όπου συστήνονται νέες οργανικές θέσεις.

Μας εκπλήσσει επίσης το γεγονός ότι για την ότι για την μετακίνηση των οργανικών αυτών θέσεων συνηγόρησαν και τα σχολεία και τα αρμόδια Κ.Ε.Σ.Υ., υποστηρίζοντας τη μη αναγκαιότητα ύπαρξης των δύο οργανικών θέσεων, παραγνωρίζοντας ταυτόχρονα τη μεγάλη δυσκολία σύστασης νέων οργανικών θέσεων.

Από την πλευρά της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. καταγγέλλουμε την όλη διαδικασία και ζητάμε την άμεση επαναφορά των δύο οργανικών θέσεων στις σχολικές μονάδες που ανήκουν.

Loading...
  • Δια Βίου Επιλογή

    Β2 Γαλλικά σε 2 μήνες από το μηδέν!

    europalso

    europalso