: Το δικό του μήνυμα έστειλε για τις , ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

To μήνυμα για τις

«Το ταξίδι μπροστά σας είναι μεγάλο και συναρπαστικό και ούτε ξεκινάει ούτε τελειώνει σήμερα», επισημαίνει, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, αναφερόμενος στις πανελλαδικές εξετάσεις, που ξεκίνησαν σήμερα.

Ο κ. Οικονόμου προτρέπει τους μαθητές «να ανοίξουν τα φτερά τους» και να επενδύσουν «στην κλίση και τα ταλέντα τους» και καταλήγει: «Είμαστε εδώ για να στηρίζουμε κάθε προσπάθειά σας».

Συγκεκριμένα, ο κ. Οικονόμου, στην ανάρτησή του, σημειώνει:

«Προς όλες και όλους εσάς που αυτές τις μέρες “δίνετε” Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Προς όλα τα παιδιά μας.

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις είναι μόνο ένα από τα βήματα προς την ενήλικη ζωή. Η προσπάθεια που κάνετε, χρειάζεται υπομονή, επιμονή και προσήλωση στον στόχο σας. Χρειάζεται όραμα. Το ταξίδι μπροστά σας είναι μεγάλο και συναρπαστικό και ούτε ξεκινάει ούτε τελειώνει σήμερα. Ανοίξτε τα φτερά σας και επενδύστε στις κλίσεις και στα ταλέντα σας. Σε αυτήν τη διαδρομή έχετε δίπλα σας τους εκπαιδευτικούς, τις οικογένειες και τους φίλους, που μοιράζονται τον κόπο, την ιδιαίτερη ψυχολογία, τη δικαιολογημένη αγωνία σας.

Σας αξίζουν συγχαρητήρια για αυτήν τη διαδρομή, γεμάτη εμπόδια, αλλά πραγματικά εμπειρία ζωής. Βάλτε τα δυνατά σας και δώστε τον καλύτερό σας εαυτό. Είμαστε εδώ για να στηρίζουμε κάθε προσπάθειά σας».