Ο Ερντογάν μιλάει στο πλήθος στο μειονοτικό σχολείο

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔08/12/2017 - 15:30 | Author: Newsroom Ipaidia

Πήγε με τα πόδια στο μειονοτικό σχολείο «Τζελάλ Μπαγιάρ» – Εκεί τον περίμεναν και οι βουλευτές Ροδόπης και Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ

Θερμή υποδοχή επιφύλασσουν στον οι μουσουλμάνοι της Θράκης, καθώς τόσο στο τζαμί της Κομοτηνής όπου προσευχήθηκε, όσο και στο μειονοτικό σχολείο που επισκέπτεται τον καλωσορίζουν με επευφημίες και χειροκροτήματα, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα.

Αυτή την ώρα ο Τούρκος πρόεδρος απευθύνει ομιλία στο πλήθος που τον περίμενε στο μειονοτικό γυμνάσιο και λύκειο «Τζελάλ Μπαγιάρ». Νωρίτερα συνομίλησε με τους εκπαιδευτικούς – πολλοί από τους οποίους είναι από την Τουρκία αποσπασμένοι στην Ελλάδα βάση διμερών συμφωνιών – και τους μαθητές και τις μαθήτριες. Στο σημείο έχουν συγκεντρωθεί πάρα πολλά παιδιά με τους γονείς τους, τα οποία χειροκροτούσαν και επευφημούσαν τον κ. Ερντογάν. Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Τουρκίας θα έχει επαφές με εκπροσώπους μειονοτικών φορέων και στη συνέχεια θα παρακαθίσει σε prive γεύμα σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, όπου αναμένεται να απευθύνει σχετικό χαιρετισμό προς τη μειονότητα.  Στο σχολείο βρίσκονται επίσης για τον Τούρκο πρόεδρο οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Ροδόπης Μουσταφά Μουσταφά και Αιχάν Καρά Γιουσούφ, και Ξάνθης Ζειμπέκ Χουσεΐν. Επίσης παρούσα είναι η δημοτική σύμβουλος Σιμπέλ Μουσταφάογλου και ο πρόεδρος των Καπνοπαραγωγών Ροδόπης Εσάτ Χουσεΐν.

  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: