Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών – ΠΕΑΔ: «Απαράδεκτα» τα χρονοδιαγράμματα για τις αιτήσεις

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔12/01/2020 - 20:50 | Author: Newsroom Ipaidia

Η Π.Ε.Α.Δ. ως ο αναγνωρισμένος θεσμικός εκπρόσωπος των εκπαιδευτικών στη Δευτεροβάθμια Εκπ/ση, ενόψει της έναρξης από τη Δευτέρα 13/1/2020 της διαδικασίας υλοποίησης της προκήρυξης 2ΓΕ/2019 και της συναφούς πρόσκλησης του και με αφορμή καταγγελίες συναδέλφων ότι Δ/νσεις Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης έχουν προβεί σε σχετικές ανακοινώσεις, διαμαρτύρεται εντονότατα για το γεγονός ότι τα χρονοδιαγράμματα υποδοχής των των ενδιαφερόμενων κρίνονται ως απαράδεκτα!

Συγκεκριμένα, Δ/νσεις Εκπαίδευσης στην Αττική έχουν αναρτήσει ανακοινώσεις για τη διαδικασία κατάθεσης, που περιορίζουν σε ελάχιστες τις εργάσιμες ώρες παραλαβής αιτήσεων ημερησίως, ή περιορίζουν τον μέγιστο αριθμό υποβολής τους ανά ημέρα, κάτι που θα επιβαρύνει τόσο την ίδια την προβλεπόμενη και απαραίτητη διεκπεραίωση, όσο και την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων αφού οι ενδιαφερόμενοι/-ες θα αναγκαστούν να απουσιάζουν από τις θέσεις τους!

Διορισμοί εκπαιδευτικών - ΑΣΕΠ: Προθεσμίες αιτήσεων και δικαιολογητικών

Με δεδομένο ότι οι ενδιαφερόμενοι θα είναι πάρα πολλοί, γίνεται φανερό ότι τα ως άνω χρονοδιαγράμματα δεν επαρκούν για την κατάθεση των εγγράφων εντός των προθεσμιών!
Ανακοινώσεις με τέτοιο περιεχόμενο επιβάλλεται να ανακληθούν άμεσα!

Οι υπηρεσίες του Υπουργείου πρέπει να εξασφαλίσουν ότι όλοι/-ες οι ενδιαφερόμενοι/-ες θα μπορέσουν να προσέλθουν απρόσκοπτα στις ΔΔΕ και να καταθέσουν εμπρόθεσμα τα απαιτούμενα . Ιδιαίτερη μέριμνα πρέπει να δοθεί για εκείνους /-ες που υπηρετούν σε νησιωτικές περιοχές στις οποίες οι Δ/νσεις βρίσκονται μακριά από τις περιοχές υπηρέτησης!

Καλούμε το Υπουργείο Παιδείας να δώσει τις κατάλληλες οδηγίες έτσι ώστε να διευκολυνθεί η όλη διαδικασία με τον απαραίτητο σεβασμό σε ανθρώπους που για πάνω από δέκα χρόνια ζουν την περιπέτεια της εργασιακής αβεβαιότητας, στηρίζοντας ταυτόχρονα με πολυεπίπεδο κόστος τη λειτουργία των σχολικών μονάδων σε όλη τη χώρα!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ

Η προκήρυξη 1ΓΕ/2019.

Η προκήρυξη 2ΓΕ/2019.

Η πρόσκληση για τις καταθέσεις δικαιολογητικών από το .

Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών ΟΠΣΥΔ ΑΣΕΠ: Αιτήσεις, προθεσμίες, δικαιολογητικά  • Ακολουθείστε το iPaidia στο Google News

    Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr    • ideascentral

      europalso

    Enter your email address: