Μέχρι σήμερα 18/1 οι αιτήσεις συμμετοχής στο διάλογο

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔18/01/2016 - 17:19 | Author: Newsroom Ipaidia

Ο Εθνικός και Κοινωνικός Διάλογος συνεχίζεται με τη διεξαγωγή των κρίσιμων συζητήσεων για την Παιδεία που έχουν ανακοινωθεί. Επόμενη συνάντηση την Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, στις 19:00, στο αμφιθέατρο της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας (συμβολή Λεωφόρου Αλεξάνδρας και Βασιλίσσης Σοφίας) με θεματική: Reform Education Now.

Έχοντας πρόσφατη την εμπειρία του ελληνικού συστήματος εκπαίδευσης, μια ομάδα νέων προτείνει αλλαγές και προβάλλει την ανάγκη δόμησης ενός νέου εκπαιδευτικού μοντέλου.

Σημειώνεται ότι λόγω των εξειδικευμένων θεματικών που ακολουθούν και τη στενότητα του χώρου, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τις εργασίες της συνάντησης, παρακαλούνται να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο και ιδιότητα) στη φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας του Διαλόγου για την Παιδεία (http://dialogos.minedu.gov.gr/?page_id=350) ως τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου, προκειμένου να λάβουν τη σχετική πρόσκληση.

Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε e-mail στην διεύθυνση:

[email protected]

με τα ίδια στοιχεία (ονοματεπώνυμο, ιδιότητα).

Η συζήτηση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω live streaming από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ώστε να δοθεί η δυνατότητα να την παρακολουθήσουν και όσοι δεν θα μπορέσουν να βρεθούν στις 7 μμ στο αμφιθέατρο της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας (συμβολή Λεωφόρου Αλεξάνδρας και Βασιλίσσης Σοφίας)

Όσες ιστοσελίδες επιθυμούν να μεταδώσουν τη σημερινή συζήτηση μπορούν να ενσωματώσουν έναν από τους ακόλουθους κώδικες (embed code):

Διάσταση player: 640×360

————

Διάσταση player: 480×270

————

Διάσταση player: 320×180

————

Loading...
  • Δια Βίου Επιλογή

    Β2 Γαλλικά σε 2 μήνες από το μηδέν!

    europalso

    europalso