Λύθηκε το πρόβλημα της κατ' οίκον διδασκαλίας για μαθητή Δημοτικού Σχολείου

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔25/01/2016 - 17:03 | Author: Newsroom Ipaidia

Λύθηκε το πρόβλημα με την κατ’ οίκον διδασκαλία του μαθητή του Δημοτικού Σχολείου Βοριζίων που αντιμετωπίζει ιδιαίτερο πρόβλημα υγείας. Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, μετά από δυο άγονες προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς εκπαιδευτικούς για κατ’ οίκον διδασκαλία με υπερωριακή απασχόληση, προχώρησε και σε τρίτη πρόσκληση για την οποία εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους δυο εκπαιδευτικοί, οι οποίοι και παρουσιάστηκαν στις 8 Ιανουαρίου, καλύπτοντας 20 ώρες ο καθένας μηνιαίως.

Eπισημαίνεται ότι η Δ/νση Π/θμιας Εκπ/σης Ηρακλείου έχει διαθέσει εκπαιδευτικό ΕΑΕ από το τμήμα ένταξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βουτών, στην παιδοαιματολογική κλινική του ΠΑΓΝΗ, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των μαθητών Δημοτικής Εκπαίδευσης που νοσηλεύονται στη συγκεκριμένη κλινική.

Ο ανωτέρω μαθητής ήταν ένα από τα παιδιά που είχε τη συγκεκριμένη παροχή κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του στο νοσοκομείο μέχρι τις 20/10/2015. Έκτοτε, όποτε ο μαθητής πηγαίνει στο νοσοκομείο στο πλαίσιο των θεραπειών του, στηρίζεται από τον εκπαιδευτικό Ε.Α.Ε. στο χώρο του Νοσοκομείου.

Loading...
  • Δια Βίου Επιλογή

    Β2 Γαλλικά σε 2 μήνες από το μηδέν!

    europalso

    europalso