ΚΙΝΑΛ: Για το άσυλο ψηφίζουμε τον νόμο Διαμαντοπούλου

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔25/07/2019 - 14:39 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

«Η θέση μας για το είναι απολύτως σαφής και τη διατύπωσε η πρόεδρος του Φώφη Γεννηματά, στη συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, λέγοντας: «… φέρτε το άρθρο 3 του νόμου 4009/16 (σ.σ νόμος Διαμαντοπούλου) να το ψηφίσουμε με τις νομοτεχνικές βελτιώσεις για την εφαρμογή του».

 

Αυτό τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης, στην καθιερωμένη συνάντηση με τους δημοσιογράφους στη Χαριλάου Τρικούπη, αποσαφηνίζοντας τη θέση του Κινήματος, ενώ υπογράμμισε ότι θα καταθέσει στη συζήτηση στη Βουλή συγκεκριμένη πρόταση για να εφαρμοστεί αυτή η ρύθμιση.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο κ. Χρηστίδης μίλησε για προβοκάτσια εις βάρος του Κινήματος Αλλαγής, την οποία απέδωσε σε εσκεμμένη διαστρέβλωση της ρητής θέσης του, που, όπως υποστήριξε, «ξεκίνησε από τη ΝΔ και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, που γνωρίζουν τη θέση που διατύπωσε η Φώφη Γεννηματά και συνεχίζεται σήμερα, από τον ΣΥΡΙΖΑ, με το σχετικό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Αυγή».

Σε ερώτηση για τη διαφορετική θέση που εξέφρασε ο βουλευτής Μιχάλης Κατρίνης και τις επιφυλάξεις του Γιώργου Καμίνη ώστε να μη θίγονται οι ατομικές ελευθερίες και τα ατομικά δικαιώματα,ο κ. Χρηστίδης απάντησε ότι έδωσαν διευκρινίσεις και η θέση του ΚΙΝΑΛ είναι αυτή που διατύπωσε η Φώφη Γεννηματά.  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: