Κεραμέως: Προτεραιότητα μαθητές και εκπαιδευτικοί να βρίσκονται στο σχολείο με μέτρα

Κεραμέως: Προτεραιότητα μαθητές και εκπαιδευτικοί να βρίσκονται στο σχολείο με μέτρα

H υπουργός παιδείας, επισκέφτηκε χθες Τρίτη Λύκεια τα Γλυκά Νερά, τη Δροσιά, το Καπανδρίτι και συζήτησε με μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Η ανάρτηση της υπουργού:

Δεύτερη εβδομάδα επαναλειτουργίας των Λυκείων μας. Σήμερα είχα τη χαρά να επισκεφθώ Λύκεια στα Γλυκά Νερά, τη Δροσιά, το Καπανδρίτι. Συζητήσαμε με τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς για θέματα εξετάσεων, λήξης της σχολικής χρονιάς, για την εμπειρία τους από τα Προτεραιότητά μας είναι μαθητές και εκπαιδευτικοί να βρίσκονται στο σχολείο με μέτρα πρόληψης και προστασίας.

Από αύριο, Τετάρτη, ανοίγει η πλατφόρμα εμβολιασμού για όσους εκπαιδευτικούς μας δεν έχουν ήδη εμβολιαστεί. Οι εμβολιασμοί και τα self-tests, μεταξύ άλλων, είναι δύο πολύτιμα εργαλεία για να θωρακίσουμε ακόμη περισσότερο το πολύτιμο ανθρώπινο δυναμικό μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στους μαθητές μας, στους εκπαιδευτικούς μας, στα στελέχη μας, για όλες τις προσπάθειές τους αυτή τη δύσκολη περίοδο αλλά και για την υποδειγματική τήρηση των μέτρων.

Δεύτερη εβδομάδα επαναλειτουργίας των Λυκείων μας. Σήμερα είχα τη χαρά να επισκεφθώ Λύκεια στα Γλυκά Νερά, τη Δροσιά, το…

Δημοσιεύτηκε από Niki Kerameus στις Τρίτη, 20 Απριλίου 2021

googlenewsΑκολουθείστε το iPaidia στο Google News

Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !